Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ramona ( 10 ) - Leo ( 7 )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ask1MasaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ask1MasaL

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
49
Reaksiyon Skoru
24
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 20 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Vs için teşekürler.

'' Karşı tarafı tebrik ederim . ''

Son düzenleme:
İki tarafada tebrikler.Leo'nun 9-3'ten 9-7'ye çevirdğinide konuya yazabilirdin :D

Son düzenleme:
İki tarafada tebrikler.Leo'nun 9-3'ten 9-7'ye çevirdğinide konuya yazabilirdin :D

Bana yazmamın 1 mantıgını sölermsn pmden 9 3den 9 7 yaptn iyidi yazdm zaten neden konuyada yazim ?

Son düzenleme:
Bana yazmamın 1 mantıgını sölermsn pmden 9 3den 9 7 yaptn iyidi yazdm zaten neden konuyada yazim ?

Pm'den ne yazdığını nerden bilebilirim? Ben sana konuya neden yazmadın gibi bir şey demedim yazabilirdin dedim

tebrigini et git yada hiç etme karışmayın herşeye modoretörlerin görevleri bunlar degil arkadaşım araştırın ögrenin.karşılıklı tartşma yaratp cevap verme.

Tebrikler..

Yoruma açık bir konuda tartışma olmadığı sürece istediğini yazabilir bunun hesabınıda sana vermek zorunda değil
Arkadaş Mod olarak görevlerini yerine getiriyor zaten bunun farkında değilsinki böyle birşey yazmışsın bence sen araştır öğren.

Zaten açtığın konuları tarışmaya çevirecek mesajı sen yazıyorsun ''Herkes Haddini Bilecek'' die kimse hadsizlik yapmıyor Kaldıki millete haddini bildirmek sana düşmedi.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri