HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar dün gece karakter takası yaptık saat 01:00 - 01:20 gibi Adam bana kostüm , zehir , çöl başlık , ateş anka , etp , A ninja turkuazı çiftok + B kraliyetli hesap verdi verdiği itemlerden çöl başlığı , kostüm , ateş ankası ve zehir duruyor diğer 3 item kayıp verdiği karakter 95 seviyeydi o karakteri nicki iyi olmadığı için sildim b kraliyet , a turkuazı silmeden önce depoya koydum etpyi ise yan karakterime aktardım şuan bahsettiğim itemlerden 3 item kayıp sizden ricam karakterlerin incelenip item iadesi yapılması , gerekli ticketti attım fakat birde buraya konu açmaya karar verdim.
Az bir item değil iade yapılmaz ise hesabımı beleşten satmış olacağım sizden ricam hesapların incelenmesi tüm bilgileri vermeye razıyım.
Bunlara ek olarak 7 efsun kalkan , 7 efsun ayakkabı , expli ölümsüzlü edit hayalet maske başlık , edit yang düşmeli bilezik , 51 ort canavarlı 7 efsun kdp, 7 efsun canavarlı kolye , pazar karakterimden kaybolmuş dün gece depoya koymuştum bugün baktıgımda onlarda yok kaybım büyük derecede lütfen gereken yapılsın.
KAYBOLAN İTEM LİSTESİ
1 Adet Hayalet Maske Başlık (Exp bonus şanslı , Ölümsüzlü , Kritikli , Edit)
7 Efsun Şahin Kalkanı (Bloklu , Ölümsüzlü , Sersemlikli , Yang Düşmeli , Yarı insanlara karşı güçlü)
7 Efsun Canavarlı Kolye (Exp bonuslu , 20 yang düşmeli , Kritikli)
7 Efsun Canavarlı 51 ortalamalı Kırmızı Demir Pala
Edit Yang Düşmeli , Saldırı Hızlı , Canlılıklı , Eşya düşmeli Cennetin Gözü Bilezik
B Çift Savunmalı Ninja Kraliyeti
Çiftok A Ninja Turkuazı
Kritikli ETP
@Shorty; @admin; @DN Angel;
Az bir item değil iade yapılmaz ise hesabımı beleşten satmış olacağım sizden ricam hesapların incelenmesi tüm bilgileri vermeye razıyım.
Bunlara ek olarak 7 efsun kalkan , 7 efsun ayakkabı , expli ölümsüzlü edit hayalet maske başlık , edit yang düşmeli bilezik , 51 ort canavarlı 7 efsun kdp, 7 efsun canavarlı kolye , pazar karakterimden kaybolmuş dün gece depoya koymuştum bugün baktıgımda onlarda yok kaybım büyük derecede lütfen gereken yapılsın.
KAYBOLAN İTEM LİSTESİ
1 Adet Hayalet Maske Başlık (Exp bonus şanslı , Ölümsüzlü , Kritikli , Edit)
7 Efsun Şahin Kalkanı (Bloklu , Ölümsüzlü , Sersemlikli , Yang Düşmeli , Yarı insanlara karşı güçlü)
7 Efsun Canavarlı Kolye (Exp bonuslu , 20 yang düşmeli , Kritikli)
7 Efsun Canavarlı 51 ortalamalı Kırmızı Demir Pala
Edit Yang Düşmeli , Saldırı Hızlı , Canlılıklı , Eşya düşmeli Cennetin Gözü Bilezik
B Çift Savunmalı Ninja Kraliyeti
Çiftok A Ninja Turkuazı
Kritikli ETP
@Shorty; @admin; @DN Angel;
Son düzenleme:
CH1 dışında bir CH'de depona tekrar bakar mısın? Benzer bir sorun başka bir oyuncuda vardı CH değiştirdiğinde itemlerinin geri geldiğini söylemişti
CH1 dışında bir CH'de depona tekrar bakar mısın? Benzer bir sorun başka bir oyuncuda vardı CH değiştirdiğinde itemlerinin geri geldiğini söylemişti
Denedim fakat sonuç değişmedi kaybolan itemler o kadar çokki 1500 t yi geçiyor canım acayip sıkıldı bu duruma bırakma derecesine geldim 2009 dan beri oynuyorum daha önce böyle sorun yaşamadım oturup çocuk gibi ağlayasım geliyor ya gecem gündüzüm var o itemlerde. yukarıda belirttiğim takas sırasında takas yapacağım karakterde bir takım itemler mevcuttu hesabımı boşaltıp öyle takas yapacaktık hesaptaki tüm itemleri yan hesaba aktardım o itemler bile kaybolmuş adama geri gitmiş çift taraflı zarardayım gerçekten ufak tefek bir kayıp olsa konuyu bırak ticket dahi açmazdım adama beleş hesabımı vermiş oldum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)