HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a Arkadaşlar Kaynak Tasarımın V2 İndeximizi Sizlerle Paylaşıyoruz İndex Biraz Merdiven Gibi Oldu
Bazı Arkadaşlar İndexte Her Tarafı Doldur Dedi Bende Doldurmak İstemedim Ama Yinede Böyle Yapayım Dedim İstiyenler Kullanabilirler Tamamen Açık Kaynak Kodludur Footherdeki Yazıyı Değiştirene Hakkımı Helal Etmiyorum
Bazı Arkadaşlar İndexte Her Tarafı Doldur Dedi Bende Doldurmak İstemedim Ama Yinede Böyle Yapayım Dedim İstiyenler Kullanabilirler Tamamen Açık Kaynak Kodludur Footherdeki Yazıyı Değiştirene Hakkımı Helal Etmiyorum
İndexten Görüntü
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bence fazla gereksız uyumsuz duzensız olmus madem anlıyorsun bu ıste bıraz daha kalıtelı paylasımlar yap
not:Bir Webmasterin Hayali Ancak Sabır Ve Azim İle Birleşince Gerçekleşir.
bence fazla gereksız uyumsuz duzensız olmus madem anlıyorsun bu ıste bıraz daha kalıtelı paylasımlar yap
+1.
Karışık
Paylaşım için teşekkürler zamanla görsel metaryelleri geliştirip daha kaliteli daha etkili paylaşımlar bekliyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)