HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GO AKADEMİ
Herkese Kolay gelsin arkadaşlar.! Aklımızda bir fikir var ve bunu yapım aşamasına geçirmek istiyoruz. Tabii bu ancak sizler ile olacaktır.
Olaya geçelim.
Başlıkta belirttiğim gibi bir Counter Strike Global Offensive Akademisi, okulu gibi bir şey kurmayı planlıyoruz. Bu uygulama tamamen ücretsiz olup gönüllü yapılacak bir iş olacak. Amacımız Türk oyunculara yardım etmek, belki temelden bir takım kurmak, dostluklar edinmek ve zevkini almak.
E tamam bunlar okey. Bu Akademi dediğiniz zımbırtıda ne olacak?
Rütbesi ve tecrübesi yüksek olan oyuncuya durumuna göre 1-2 kişi verilecek. Bu kardeşlerimize geçtiği yolları öğretecek. Deneyim kazandıracak. Yerinde kanser olacak, yerinde gurur duyacak
Yeri gelecek karşılıklı oynayacaklar eksiklerini ve doğrularını söyleyecek. Bazen öğrenci öğretmeni vuracak mutlu olacak
Öğretmen Gurur duyacak
Eğer uygulama oluşursa, arada öğrenciler arasında bir Turnuva düzenlemeyi düşünüyorum. Turnuva ayrıntıları kafamda ne kadar oluşmuş olsada öncelikle uygulama oluştuktan sonra paylaşmayı tercih ediyorum. Kolay gelsin

Şuanda genel bir kadromuz yoktur. Ancak, ilgilenecek olanlar için,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buradan ulaşabilirler.

Öğrenci ve öğretmen ihtiyacımız vardır.
UNUTMAYIN!!! Nova olan arkadaşlar Silverlara öğretmenlik yapabilir. Keleşler Novalar ile oynayabilir. Global Elite bir kardeşimiz Akıl Hocalığı yapmak isterse güzel olur.
Şimdiden teşekkür ederim.
Kadro oluştuğunda buraya eklenecektir.
Modlarım konu yanlış yere açılmamıştır umarım...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)