berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

3 Biyologlu lArthas

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pecohome
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Laflarınızda sınırı aşmadan eleştirmeye devam edebilirsiniz. Konunun açılış amacı 3 biyologlu bir hesabı göstermek ama bu 3 biyolog da tamamlansa özelliklerden 1 biyologluk özellik gelecek ama konu açık kaldığında burada diğer oyuncuların hepsine durumu izah edemeyeceğimizden galeyana gelecekler. Bizzat denediğimiz için bu kadar net konuşuyoruz.

Bizzat kendin 3 tane biyolog bitirdin mi üst üste bonuslar gelmiyor mu ben hp geliyor diğer bonuslar gelmiyor diye biliyorum?

tekrar tekrar dıyorum 1 ay öncesine yakın kendim ticket atıp zaten bildirdiğim bi konu . bunu ben yaratmısım oyun acıgı bulup kullanmısım gibi göstermeye calışmayın ki beceremiyosunuz .bahanelerin arkasına sıgınabılırsınız elbet ama mantık içeren konularla üstüme gelmeye çalışın. gerekirse yetkisi olan birisi turkay veya herhangi bir gm çarımın adı sanı ortada incelenebilir zor birşey değil

Söz Hakkı Vermeden Konu Kapatmakta Öyle

Takmışsınız Bir Ego Lafına.İğneleyici laf olup olmaması önemli değil.Tartışma çıkması için her iki tarafında karşılıklı atışması gerekir.Sizin mod baya ileri görüşlü galiba.

bir yanlışlık olmuş düzelttik. arkadaşlarda kendince bir açıklama getirmiş.. uzatmanın anlamı yok burada her 2 tarafta saygılı bir şekilde tartışabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri