HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayırlı olsun

yüklenen dosyayı virusotalde taratıp onunda çıktısını verse hoş olur
ileri de bir virüs tarama sitesi açarsak o şekilde olur ancak

30 GB Üyelere şahsen bana yetmez 
dropbox gibi bir sistem olabilirse linux sunuculardaki yada BSD sunucularındaki verileri anlık olarak çekebilecek ve bu verileri Belli bir süre zarfına kadar saklayıp saatine göre yedeği tekrar geri alabileceğimiz bir sistem çıkartsanız daha güzel olur şahsen bu tür bir sistem bu site içinde getirriseniz türk kullanıcıları bu yedekleme olayını daha iyi tanımış olurlar.
https://www.dropbox.com/install?os=lnx Dropboxdaki örnek

dropbox gibi bir sistem olabilirse linux sunuculardaki yada BSD sunucularındaki verileri anlık olarak çekebilecek ve bu verileri Belli bir süre zarfına kadar saklayıp saatine göre yedeği tekrar geri alabileceğimiz bir sistem çıkartsanız daha güzel olur şahsen bu tür bir sistem bu site içinde getirriseniz türk kullanıcıları bu yedekleme olayını daha iyi tanımış olurlar.
https://www.dropbox.com/install?os=lnx Dropboxdaki örnek
öncelikle Sorunum Su Turkmmo Actıgı dosyaupload indirirken sıkıntı Yasıyorum olay soylekı
ınternet download manager
eagle downloader
gibi programları kullanıyorum daha iyi olduğu için ama dosya upload indirken bazen indirmiyor bazen baslaması ıcın 5 dk beklıyorum ya bende sorun var yada dosyaupload yada programlarda sıkıntı var
indirmiyor degil ama baya bir süre bekliyorum genelde o yuzden mega dosya atıyorum konu acarken
@admin; @Shorty;
ınternet download manager
eagle downloader
gibi programları kullanıyorum daha iyi olduğu için ama dosya upload indirken bazen indirmiyor bazen baslaması ıcın 5 dk beklıyorum ya bende sorun var yada dosyaupload yada programlarda sıkıntı var
indirmiyor degil ama baya bir süre bekliyorum genelde o yuzden mega dosya atıyorum konu acarken
@admin; @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)