- Konular
- 12
- Online süresi
- 21h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 260
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler lütfen bakın yalvarıyorum moderatörler kullanıcalar lütfen baana yardım edin metin2 ye girmek istiyorum hilesiz 0 dan başlamak için ama bu seferde GameGuard Error diye bir hatayla karşılaşıyorum şimdi resmi veriyorum eğer bir çözmünüz varsa bakın lütfen yorum atın çıldırdım sabahtan beri
İletişim :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İletişim :
- Konular
- 71
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 477
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- 664
- DevLira
- 0
Metin2ye sağ tıklayın Özellikler penceresindeki Uyumluluk sekmesini seçin.Uyumluluk modu kullanılıp kullanılmadığını kontrol edin uyumluluk modu kullanılıyor ise Uyumluluk modunun [tik] ini kaldırın. ve tamama basın. Olmazsa eğer yönetici olarak çalıştırınız oyunu bu hatanın bir çok farklı çeşitide var resim de gördüğüm hatan bu yollarla düzelebilcek gibi görünüyor zaten aldığınız hata bir de antivirüs den kaynaklanıyor virüs programını kapatıp deneyin ya da komple kaldırın virüs programını bilgilerim size yardımcı olmazsa tiçket atabilirsiniz.Beyler lütfen bakın yalvarıyorum moderatörler kullanıcalar lütfen baana yardım edin metin2 ye girmek istiyorum hilesiz 0 dan başlamak için ama bu seferde GameGuard Error diye bir hatayla karşılaşıyorum şimdi resmi veriyorum eğer bir çözmünüz varsa bakın lütfen yorum atın çıldırdım sabahtan beri
İletişim :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)