BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Windows 10 kullanarak ely-m2 giriş yapmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1914
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 842

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar hayırlı arifeler. Windows 10 kullanıyorum ely-metin2 yi açamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Patcher yükleniyor , Oyna dedikten sonra sunucu seçme ekranı gelmiyor. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar hayırlı arifeler. Windows 10 kullanıyorum ely-metin2 yi açamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Patcher yükleniyor , Oyna dedikten sonra sunucu seçme ekranı gelmiyor. Teşekkürler.

Görev yöneticinizden arka planda çalışan programları ve özellikle internet explorer ve tarayıcı işlemlerini (gereksiz) sonlandırıp dener misiniz?

Görev yöneticinizden arka planda çalışan programları ve özellikle internet explorer ve tarayıcı işlemlerini (gereksiz) sonlandırıp dener misiniz?

Bu şekilde düzelmez ise;

Bu şekilde düzelmez ise

denetim masası>Sistem>gelişmiş sistem ayarları>sistem özellikleri>gelişmiş>performans ayarları>veri yürütme engellemesi ni seciyoruz.
sectiklerim dısında kalan tüm windows programları ve hizmetleri icin DEP'yi aç işaretledikten sonra
ekle ye tıkladıktan sonra Elym2 oyuna giriş exe bulup ekliyorsunuz.

gA7ojN.png

Sorun çözülmediyse konu altından yazın başka çözüm yolları arayalım

Değerli moderatör ilgin ve görevine saygın için teşekkür ederim fakat şu an da yine çözemedim durumu. Skype adresiniz varsa mesaj yoluyla yollayabilir misiniz ? ve ya ben yazayım ekleyin oradan görüşelim mümkünse Teamwiever desteği istiyorum sizden çünkü yaklaşık 4-5 gündür aynı sorunla uğraşıyorum bir de siz bakın isterim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri