HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bundan yaklaşık 1 ay önce güzel bir savaş olmuştu ve videosunu almıştık atmak nasip olmamıştı.Anca şimdi nasip oldu savaşta olan herkese teşekkür ediyorum tekrar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Karşı taraftan bu işe ilk zamanlar olmasa da son baskınlarda objektif bakan tek kişisin.Sağol.:ka19:Yukarda Allah var sağlam baskın yediydikYinede tartışma ve laf dalaşı olmadan zevkli ve eğlenceliydi. Güzel video olmus.
Bazı yerlerde çok iyi kaçmisim:m08:
Ersinim eline sağlık çok güzel bir video olmuş. Eğlenceli savaştı o güne gitmiş gibi oldum izlerken. 

Sağolasın Ufuk teşekkür ederim.Daha 1 ay öncesi ama insan özlüyor böyle savaşlarıErsinim eline sağlık çok güzel bir video olmuş. Eğlenceli savaştı o güne gitmiş gibi oldum izlerken.![]()

Yukarda Allah var sağlam baskın yediydik
Yinede tartışma ve laf dalaşı olmadan zevkli ve eğlenceliydi. Güzel video olmus.
Yinede tartışma ve laf dalaşı olmadan zevkli ve eğlenceliydi. Güzel video olmus. Bazı yerlerde çok iyi kaçmisim:m08:
Aynen çok eğlencelidi savaş zamanları bazen sıkıntılar olsada rekabet vardı.Arada kaçmadan olmaz kaçtımıda senin gibi kaçmak lazımYukarda Allah var sağlam baskın yediydikYinede tartışma ve laf dalaşı olmadan zevkli ve eğlenceliydi. Güzel video olmus.
sağol güzel yorumun içinŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)