HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HunK SeRverİnde 3-4 aydir Gm girmiyor ve event yapilmiyor. Bu serveri Birisi yönetmeli. GM Hunk'a da biraz önem ver Eventler olsun 3 4 aydır Event olmuyor... [FONT=helvetica, arial, sans-serif]Cevap Lutfen¿[/FONT]
Cevap bekleme çünkü gelmez:ka24: gelirsede oyaliyici cevaplar gelir:m08:
Hep oyle Oldu veyselciğim. ☺☻ Bu gün saat Aksam 7 8 gibi balik eventi Oldu ama Yinede benim dediğim gibi olmadı otomatik olarak oldu
Gm girmedi Veysel dediğin gibi umuyorum ama Umdugum gibi olmamasını istiyorum 
Zaten hunk baska bir pvp ely baska bir pvp hunka gm girmesi koca ayak görmek gibi bisey:m08: girsede diger sunucular gibi durmuyor 15 dk gircik yapiyor diger sunucularda saatlerce oynuyorlarHep oyle Oldu veyselciğim. âºâ» Bu gün saat Aksam 7 8 gibi balik eventi Oldu ama Yinede benim dediğim gibi olmadı otomatik olarak olduGm girmedi Veysel dediğin gibi umuyorum ama Umdugum gibi olmamasını istiyorum
![]()

:m08::m08::m08: Diger Sunucularda Party Verior adam Partyyyyyyyyy:m08:Zaten hunk baska bir pvp ely baska bir pvp hunka gm girmesi koca ayak görmek gibi bisey:m08: girsede diger sunucular gibi durmuyor 15 dk gircik yapiyor diger sunucularda saatlerce oynuyorlar![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)