HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam Arkadaşlar 2 gündür acayip sinirliyim oyuna giriyorm 5 dkka geçmeden file is changed ./crossfire.exe hatası alıyorum hddye format attım herşeyi silip hala sorun çözülmedi lütfen yardım edin ne yapabilirim..
[lang=en]bunun sebebi bazen anti-virüs programı bazende oyundaki bug [oyun hataları] lardan kaynaklanmaktadır. [örn. mexico td ] bilgisayarınızda bir problem yok
oyunu tekrar başlatmayı deneyin eğer sorununuz çözülmediyse tekrar oyunu indirmek zorundasınız.[/lang]
oyunu tekrar başlatmayı deneyin eğer sorununuz çözülmediyse tekrar oyunu indirmek zorundasınız.[/lang]
abicim ben günde 7-8 kere oyunu silip yüklüyorum zaten güvenlik duvarı bile kapalı anti virüs programı yok pcde
Slip Yüklemene Grek Yok BEnde Sorunu Cözene Kadar Oyunu Silmeden Tekrar Kuruyorum Ve En az Oyundan Cıkmadan 1-2 saat Hata vErmior virüs var pcnde crossfire.exe bozulmus Bak Bi Virüs Programiyla Tarat Pcyi Crossfire İle ilgili herseyi sil sonra tekrar yüklüyüp kurmayi dene belki düzelir .
Kaspersky kur tarat tüm virüsleri sil. Sonra kaldır kaspersky yi 
Güvenlik duvarını kapat.
Oyunun son sürümü 1049'u indir.
Ama baştan indir en baştan pacht atsın (biraz beklicen
)
Sonra des_des3'ün açtığı ''crossfire ile açıldığında sorun çıkarabilecek programlar'' adlı konudan yardım al...

Güvenlik duvarını kapat.
Oyunun son sürümü 1049'u indir.
Ama baştan indir en baştan pacht atsın (biraz beklicen
)Sonra des_des3'ün açtığı ''crossfire ile açıldığında sorun çıkarabilecek programlar'' adlı konudan yardım al...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)