HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Asus X555L series modelli laptop'uma win10 yükledim. Ama 8.1 in üzerine kurdu. Bir ay filan oldu ama bilgisayar yavaşlamaya başladı. Kasmlar filan meydana geliyor. Bilgilerimi koruyarak geri nasıl format atabilirim? Ama win10 formatı atmak istiyorum. Lisansım orjinal olduğu için şuan orjinal sürümden yararlanıyorum
Asus X555L series modelli laptop'uma win10 yükledim. Ama 8.1 in üzerine kurdu. Bir ay filan oldu ama bilgisayar yavaşlamaya başladı. Kasmlar filan meydana geliyor. Bilgilerimi koruyarak geri nasıl format atabilirim? Ama win10 formatı atmak istiyorum. Lisansım orjinal olduğu için şuan orjinal sürümden yararlanıyorum
Merhaba arkadaşlar.
Format CD' Var ise Dosyalarını Yerel Disk D:'YE AKTARARAK KORUYABİLİRSİN VEYA
CD OLMASADA OLUR NORMAL FORMAT ATARKENDE SORUYOR ZATEN HANGİ DİSKE FORMAT ATMAK İSTİYORSUN DİYE.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)