Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Yetkililer nerede?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Schze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Schze

Level 4
TM Üye
Konular
37
Online süresi
57m 30s
Reaksiyon Skoru
31
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 11 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
71
MmoLira
-44
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın aleyküm, öncelikle durumu baştan izah edeyim.

bundan 1 ay öncesinde falan shorty bana kendi hesabından engel attı nedenini hiç ama hiç bilmiyorum. O yazdıklarımı göremiyor ben ise onun yazdıklarını göremiyorum. Ayrıca bir gün de soru-cevap etkinliği vardı 5.soruyu 1. olarak bilmiştim beni görmediğini sonradan öğrendim 25kristal ödülünü de alamadım yani.

1.5hafta önce çölde shortyi buldum ws vardı ayrıca yazıyorum ordaki arkadaşlara diyorumki türkay beye söylermisiniz açsın artık şu engeli. Bir gmnin engel attıgını hiç görmedim hayatımda. Atsın sıkıntı değil fakat bazı iletişim sorunlar çıkıyor.
Kimse söylemedi bende pazar kurdum kaldırmasını rica ederek dc attı girdim üst üste 3 kere sersem attı. Sonra yazıda yazmıyorum sadece türkay beyin üstüne silahla vuruyorum.

Sonra konusma engeli attı bana 3453535434... saat yani bayağı bir süre birde oyun süresi olarak yani.

Bu yapılan saçmalıkları bir an önce düzeltilmesini rica ediyorum. Ne pm atabiliyorum ne allltan birşey yazabiliyorum tamamen fonksiyonlarım durmuş durumda. o kadar verdiğim biyolog kastıgım leveller boşa mı gidecek?

Bu olayın devamı da şöyle seyretti;

30gün ban attı. Kozandagis çarından türkay bey lraconl a attıgınız haksız sohbet banını kaldırır mısınız dendiğinde 30gün ban atıldı madde 8 diyerek(!) verdiğim emeklere ve paralara gerçekten yazıklar olsun.

Soruyorum size bir GM oyuncuya neden engel atar neden ya? Engeli kaldırmasını isteyince neden chat ban atar? Chat ban kaldırmamı isteyince Madde(8) (Suçu kesinleşmiş oyuncuyu savunmak, bağırmak veya genel sohbet alanından bu oyuncuyla ilgili sıklıkla yazılar yazmak hesabınızın kapatılmasına sebep olur. Ceza işlemi görevli kişinin insiyatifindedir.)
- Neyin suçu ya ne kesinleşmişi allah aşkına :) -

Madde 8 Diyerek 30gün ban atar? Ortada elle tutulan hiçbir şey yokken..
İlgilenecekseniz şimdiden teşekkürler.

Destek talebi yolla diyen arkadaşları duyar gibiyim.
Buyrun;

Güncellendi: 2015-09-14 14:38:10

Sadece bir yetkili Ayın 13.de üst yetkiliye iletmiş bu kadar. Yani çok adaletsiz bir sistem var. Bir kaç kere daha büyük ölçüde hakkım yendi. Adaletin yerini bulmasını bekliyorum. Elym2 oyuncuları sizde bu olaya bir yorum yapar mısınız?
@admin;
@erdemaa; @DN Angel;

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

gm sistemi güncelleştiriliyor ve eklentiler ekleniyor bu yüzden bir süredir sistem kapalı. bu yüzden ban ve benzeri sorunlara cevap veremiyoruz... bekletiyoruz bu konu için size özürlerimizi sunuyoruz...

diğer konu için ise oyun yöneticilerine iletiyorum müsait olduklarında sizlere cevap vereceklerdir.
Türkay beni de engelledin darılıyorum ama :ka05:

gm sistemi güncelleştiriliyor ve eklentiler ekleniyor bu yüzden bir süredir sistem kapalı. bu yüzden ban ve benzeri sorunlara cevap veremiyoruz... bekletiyoruz bu konu için size özürlerimizi sunuyoruz...

diğer konu için ise oyun yöneticilerine iletiyorum müsait olduklarında sizlere cevap vereceklerdir.

Hesabınız kural ihlali sebebiyle kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri