En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öncelikle kanıt sunulmuş konudan , akşam eve geçince kendimde bakıcam konuya tekrardan , tüm gereksiz yorumlar silinmiştir.
Bazı konularda denk geliyorum da her şeyi almanların yaptığını söylüyorsunuz , o zaman birbirinizle kavga , tartışma yapacağınızı neden onlar gibi olmaya çalışmıyorsunuz neden birlik beraberlik içinde bir şeyler yapmayı denemiyorsunuz ?
İyi forumlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Açık olduğunu iddaa eden arkadaşlardan kanıt bekliyorum , ona göre işlem yapıcam , gerçekten açık bırakıldıysa cezai işlem uygulanacak
@Pelin Melek Aslan; @lanetadam; Konuyla Alakalı Olmıyan Gereksiz Yorumları Silermisiniz.
Konuyla alakalı olmayan kısımlar neresi? Konuda verilen source dışında başka bir şeyden bahsedilmemiş
Konu üzerinde sözlü ağır tartışmalar olmadığı sürece bir problem yok konudaki yorumlardan rahatsızlık duyuyorsanız şikayet edebilirsiniz.
Bol bol açık bırakılmış bir src bildirildi.
-Kullanan arkadaşlar, diyeceğim şu ki kullanırsanız başınız çok ağrır.
Böyle bir durumda konu üzerinde açık olduğunu iddia ediyorsanız konu üzerinde belirtin açıkları
Açık olduğunu iddaa eden arkadaşlardan kanıt bekliyorum , ona göre işlem yapıcam , gerçekten açık bırakıldıysa cezai işlem uygulanacak
Bölüm yöneticisi tekrar açıklama yapmadan konu üzerinde birbirinize yönelik sataşmalar yapmayın , konuyu amacı dışına çıkarmayın
Konu inceleniyor.
Konu inceleniyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)