- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eski heyecan kalmadı diye düşünüyorum.
Yeni çıkan lycian karakteri adını yanlıs yazmıs olabilirim servere daha gelmedi.
Pigde ve hunk serverleri oyuncu sayısı azlıgından alınan zevk az düzeyde.Doğru düzgün ticaret yapacak birilerini bulamıyosun oyunlar savaslar yapamıyosun.Bu sunucular hakkında bir çalısma yapılmalı.İki sw birleşebilir yanlız hunk editsiz dieyceksiniz ne biliyim 105 level olan butun hesapalara belli bi kristal verilir onlarda edit alabilir bu sekilde bi denge gelebilir.Rekabet ve oyuncu sayısı artar en azından.
Bilmiyorum ben hunkda oynuyorum 1 ay olucak bir etkinlik yapılmadı görmedim ben.Etkinlikler çok az bu swde yok bile unutulmuş sanki.
Level sınırı artırılabilirmi artılırsa rekabet dahada artar ilk ben olucam 250 level misal gibi.Bunun için yeni maplar yeni silah çeşitliliği bilmiyorum abartıyoda olabilirim.Biraz canlanması lazım artık elym2 çünkü potansiyelini biliyorum ama sanki yavasladı yerinde saymaya basladı
Sizler neler istiyorsunuz arkadaşalar bi sormak istedim benmi yanlıs düşünüyorum
Yeni çıkan lycian karakteri adını yanlıs yazmıs olabilirim servere daha gelmedi.
Pigde ve hunk serverleri oyuncu sayısı azlıgından alınan zevk az düzeyde.Doğru düzgün ticaret yapacak birilerini bulamıyosun oyunlar savaslar yapamıyosun.Bu sunucular hakkında bir çalısma yapılmalı.İki sw birleşebilir yanlız hunk editsiz dieyceksiniz ne biliyim 105 level olan butun hesapalara belli bi kristal verilir onlarda edit alabilir bu sekilde bi denge gelebilir.Rekabet ve oyuncu sayısı artar en azından.
Bilmiyorum ben hunkda oynuyorum 1 ay olucak bir etkinlik yapılmadı görmedim ben.Etkinlikler çok az bu swde yok bile unutulmuş sanki.
Level sınırı artırılabilirmi artılırsa rekabet dahada artar ilk ben olucam 250 level misal gibi.Bunun için yeni maplar yeni silah çeşitliliği bilmiyorum abartıyoda olabilirim.Biraz canlanması lazım artık elym2 çünkü potansiyelini biliyorum ama sanki yavasladı yerinde saymaya basladı
Sizler neler istiyorsunuz arkadaşalar bi sormak istedim benmi yanlıs düşünüyorum
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
1-) Lycan nın sunuculara gelme şansı düşük. Neden ? Çünkü bütün oyuncular 4 karakter için item yaptılar. 5. bir karakter gelirse emekler boşa gider.
Oyuncu zamanla gelecektir.
Oyuncu zamanla gelecektir.
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,778,673
- DevLira
- -3
Keith ve pidge serverında bariz bir online artışı var maalesef Hunk serverında yok. Hunk ile ilgili farklı bir çözüm denememiz olacak. Bununla ilgili bayramdan sonra gerekli adımları atacağız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)