- Konular
- 2,587
- Online süresi
- 10m 35s
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 246
- MmoLira
- -55
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Twitter son zamanlarda kullanıcılara anlamsız şekilde şifre sıfırlama önerisinde bulunuyor. Bu size bir Twitter hesabınız güvenlik amacıyla kilitlendi başlıklı e-posta ile duyurulur.
Twitterda iki şekilde hesap kilitleme olayı mevcut. Eğer bir hesaba yanlış şifre ile çok sayıda giriş denemesi yaparsanız o hesap kilitlenir ve 1 saat sonra tekrar açılır. Bunda beklemekten başka şansınız yok.
Bir diğer kilitlenme olayı yenilerde çok sık rastlanıyor. Bu konuda Twitter yardım sayfasında bir açıklama bulamadım ve sizlere en azıdan nasıl hesabınızı aktif edeceğinizi açıklamak istedim.
Bu kilitlenme olayı başınıza geldiyse tweet atamazsınız, bir kişiyi takip edemezsiniz vb..
Kilidi açmak için hesabınıza giriş yapın. Zaten kilitleme olayı olsa bile hesaba erişebilirsiniz. Giriş yapın ve Ayarlar/Şifre yolunu izleyin. Zaten soldan şifre bağlantısına tıkladığınızda sizi şifre sıfırlama sayfasına gönderecektir.
Şifre sıfırlama sayfasında e-postanızı seçin ve gönderin. Eğer e-posta adresinize erişemiyorsanız öncelikle e-posta adresinizi değiştirin/onaylayın ardından şifre sıfırlama işlemine başlayın.
Gelen e-posta adresindeki şifre sıfırlama bağlantısına gidin.
Şifre yenileme sayfasında yeni şifrenizi gerekli alana 2 kez yazın.
İşlemi tamamladığınızda artık hesabınız aktif olacaktır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Twitterda iki şekilde hesap kilitleme olayı mevcut. Eğer bir hesaba yanlış şifre ile çok sayıda giriş denemesi yaparsanız o hesap kilitlenir ve 1 saat sonra tekrar açılır. Bunda beklemekten başka şansınız yok.
Bir diğer kilitlenme olayı yenilerde çok sık rastlanıyor. Bu konuda Twitter yardım sayfasında bir açıklama bulamadım ve sizlere en azıdan nasıl hesabınızı aktif edeceğinizi açıklamak istedim.
Bu kilitlenme olayı başınıza geldiyse tweet atamazsınız, bir kişiyi takip edemezsiniz vb..
Kilidi açmak için hesabınıza giriş yapın. Zaten kilitleme olayı olsa bile hesaba erişebilirsiniz. Giriş yapın ve Ayarlar/Şifre yolunu izleyin. Zaten soldan şifre bağlantısına tıkladığınızda sizi şifre sıfırlama sayfasına gönderecektir.
Şifre sıfırlama sayfasında e-postanızı seçin ve gönderin. Eğer e-posta adresinize erişemiyorsanız öncelikle e-posta adresinizi değiştirin/onaylayın ardından şifre sıfırlama işlemine başlayın.
Gelen e-posta adresindeki şifre sıfırlama bağlantısına gidin.
Şifre yenileme sayfasında yeni şifrenizi gerekli alana 2 kez yazın.
İşlemi tamamladığınızda artık hesabınız aktif olacaktır.