HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dani Carvajal, Espanyol karşısında inanılmaz bir performans ortaya koyan takım arkadaşına övgü yağdırdı.
Real Madrid'in başarılı bek oyuncusu Dani Carvajal, Cristiano Ronaldo'nun Espanyol'u 6-0 mağlup ettikleri maçta bir kez daha dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu gösterdiğini söyledi.
Portekizli yıldız, Espanyol karşısında beş gol bir asistlik performans sergilerken, Raul'un da rekorunu kırarak Real Madrid tarihinin ligde en çok gol atan oyuncusu unvanını almıştı.
Basın mensuplarına konuşan Carvajal, "Futbol oynayan herkes bilir ki bir maçta beş gol atmak imkansıza yakındır. Dünyanın en iyi liginde oynuyoruz ve Cristiano bir kez daha dünyanın en iyisi olduğunu gösterdi." dedi.
Carvajal, Gareth Bale ile sağ kanattaki uyumuyla ilgili de şöyle konuştu: "Bale, Isco veya James ile de oynasak, önemli olan birbirimizi anlayabilmemiz. Gareth ile üçüncü sezonumuza girdik. Birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz."
Danilo transferiyle birlikte ilk 11'deki yerinin tehlikeye girmesi hakkında da konuşan İspanyol oyunc, "Ne yazık ki takım arkadaşım Danilo bir sakatlık yaşadı. Teknik direktörümüz benim antrenmanlarda ne kadar çok çalıştığımı görüyor. Şimdi oynayarak kendimi gösterme fırsatı yakaladım. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum." ifadelerini kullandı.