Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hafta sonu bu olay ile özel ilgileneceğim.
Anlayışın ve geniş görüşün için teşekkür ederim. Şunu belirtmek isterim ki o gün Dexterx hesabında ben vardım ve o cümleyi kuruş amacımda ticaretinizi yapın sorun yok anlamında kurdum sonra takip etmedim konuşmaları evet 2 hesap ta oradaydı lakin hiç bir şekilde takibim olmadı. Daha sonra nemutluya mesaj attım kefil olmam kefillik varsa falan söyle konustuğun arkadaşa dedim hatta '' cevap ver '' diyerek genel kısmından yazdım. Videoda bu apaçık ortadadır. Temennim şu ki hırsız olan kişi cezalandırılsın gerisi sorun değil cümlesini kurduğunuz için teşekkür etmek istedim. Bu tür manipülasyon lara aldırış etmemek gerekir. Dediğiniz gibi 130 veya başkası kim olursa olsun güvenmemek gerekir. Benim hatam şu oldu size pm atıp da ne yapıyorsunuz dememiş olmam oldu. Tabi böyle durumlarda sizinde getirilen kişilere mesaj atıp konuşmaları kayda almanız faydalı olacaktır. Olay sonrası hatırlarsanız Dexterx den konuştuk biraz size beyan ettim bildiklerimi. İnşallah hak yolunu bulur suçlu cezalandırılır. Tekrar geçmiş olsun.
Sizler pmde HIRSIZ ile ne konuştunuz bilmiyorum. Ama sen kendi çarından bişey söylemedin orda haklısın ban yemeni bende istemem. Dexterx adlı hesaptada sen varmışsın pmden ona söylemişsin. Söyleyip söylemediğini ben bilemem ama çalan kişi bana hiçbir şey söylemedi belli ki sizide kandırmış. Sizler de ona inanmışsınız boş laf çok yapıyor çünkü. Neyse ban yemenizi istemem yetkili arkadaşlar görsün bu mesajımı. Ticket attım parayıda geri versinler diye kullanıcı hatası dediler. Tek istediğim şey HIRSIZIN ban yemesi. Para da istemiyorum sizin çarlarınızın ban yemesinide.
Son düzenleme:
Sizler pmde HIRSIZ ile ne konuştunuz bilmiyorum. Ama sen kendi çarından bişey söylemedin orda haklısın ban yemeni bende istemem. Dexterx adlı hesaptada sen varmışsın pmden ona söylemişsin. Söyleyip söylemediğini ben bilemem ama çalan kişi bana hiçbir şey söylemedi belli ki sizide kandırmış. Sizler de ona inanmışsınız boş laf çok yapıyor çünkü. Neyse ban yemenizi istemem yetkili arkadaşlar görsün bu mesajımı. Ticket attım parayıda geri versinler diye kullanıcı hatası dediler. Tek istediğim şey HIRSIZIN ban yemesi. Para da istemiyorum sizin çarlarınızın ban yemesinide.
Gerçekten üzgünüm... İsterim ki suçlu kişi cezasız kalmasın. Evet ben arkadaşlığına aldandım lakin daha önceleri de belirttiğim üzere o tür ticaretten haberim yoktu ve aksetmedi bana. Mütevazi davranışız için de ayrıca teşekkür ederim. İsteğim şu ki hak yerini bulsun...
Gerçekten üzgünüm... İsterim ki suçlu kişi cezasız kalmasın. Evet ben arkadaşlığına aldandım lakin daha önceleri de belirttiğim üzere o tür ticaretten haberim yoktu ve aksetmedi bana. Mütevazi davranışız için de ayrıca teşekkür ederim. İsteğim şu ki hak yerini bulsun...
Ben teşekkür ederim saygılı konuşman için. Ama hırsız hala ban yemedi.
Tranquillo ? ilgilenecektin ?
Son düzenleme:
Ben teşekkür ederim saygılı konuşman için. Ama hırsız hala ban yemedi.
Tranquillo ? ilgilenecektin ?
Desteğe yollamış olduğunuz talebe gerekli cevabı yazmıştım.