Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Geçen gün belirttiğin videoyu ancak bugün atabildim yaklaşık bi 50 dakikalık falan bir videoydu. Parça parça çekmiştim. Önemli yerleri kestim ve 28 dakikaya düşürdüm. Zaten sırf videoyu atmayayım diye dakikalarca boş boş durup oyaladı. Ve pm de yazdığı şuydu 1-2 item için köpeklik yapmam. Ama köpeklere hakaret ettiğinin farkında bile değildi. Neyse buyrun videosu. 130 demeyin, 130 ları kefil olarak çağırıyor demeyin. Kimseye güvenmeyin. Ben 4-5 kişi ile takas yaptım ve hep ilk aldım. Nickim 0LiiveeR takas yaptıklarım bilir. Kimseyi kendiniz gibi sanmayın çünkü böyle karaktersiz insanlarda var oyunda. Neyse takdir sizin buyrun video linki
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kardesim büyük geçmis olsun yazık vala vermesse geri verirsede düzenle konuyu adı çıkmasın kimsenin
Geçen gün belirttiğin videoyu ancak bugün atabildim yaklaşık bi 50 dakikalık falan bir videoydu. Parça parça çekmiştim. Önemli yerleri kestim ve 28 dakikaya düşürdüm. Zaten sırf videoyu atmayayım diye dakikalarca boş boş durup oyaladı. Ve pm de yazdığı şuydu 1-2 item için köpeklik yapmam. Ama köpeklere hakaret ettiğinin farkında bile değildi. Neyse buyrun videosu. 130 demeyin, 130 ları kefil olarak çağırıyor demeyin. Kimseye güvenmeyin. Ben 4-5 kişi ile takas yaptım ve hep ilk aldım. Nickim 0LiiveeR takas yaptıklarım bilir. Kimseyi kendiniz gibi sanmayın çünkü böyle karaktersiz insanlarda var oyunda. Neyse takdir sizin buyrun video linki![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Forum üzerinden işlem yapılmıyor , destek sistemine ticket atarsınız gereken yapılır.
Sağolasın ve geri vermez çünkü karakteri bozuk. 300T çok bi para değil ama işte o kadarcık oara için kendine köpek diyen kişiliğini kaybeden sıradan birisi buda.
Destek birimine gönderdim fakat adı çıksın, insanlar görsün diye burayada atmak istedim çünkü kendi çapında yalanlar söylüyormuş oyunda. Yorumlarınız için sağolun
Destek birimine gönderdim fakat adı çıksın, insanlar görsün diye burayada atmak istedim çünkü kendi çapında yalanlar söylüyormuş oyunda. Yorumlarınız için sağolun