- Konular
- 2,235
- Online süresi
- 9d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 343
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 1,096
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar en büyük abim 4 senedir yurt dışındaydı dün gece yatarkenayağıma biri tekme attı kalk laa diye
bi kalktım abim gelmiş sürprüz yapmış tabi ben rüya sandım tekrar uyudum bidaha vurdu kalktım anladım rüya değil neyse oturduk falan derken hediye getirmiş onları verdi.
Not: Fotoğraflar biraz bozuk çıkmış olabilir Telefonum Note 5 hızlı çektim ondan böyle.
1-Georgio Armanı Orjinal Parfüm [Yıllarca bunu bekledim 10 Gün kalıcı kokusu var ]
2- Playstation3 [ 7 tane orjinal oyun ile toplam 20 oyun ]
3 - Bir Ekran Kartı [bu ekran kartı Türkiye'de az varmış ]
4- Ipad Tablet
Arkadaşlar Ipad tabletin ekranında sorun olduğu için direk servise verdim yeni ekran takacaklar hafiften çizikler vardı oda uçakta olmuş ben servise verdim 0 ekran takılacak ondan fotoğraf atmadım..
bi kalktım abim gelmiş sürprüz yapmış tabi ben rüya sandım tekrar uyudum bidaha vurdu kalktım anladım rüya değil neyse oturduk falan derken hediye getirmiş onları verdi.
Not: Fotoğraflar biraz bozuk çıkmış olabilir Telefonum Note 5 hızlı çektim ondan böyle.
1-Georgio Armanı Orjinal Parfüm [Yıllarca bunu bekledim 10 Gün kalıcı kokusu var ]
2- Playstation3 [ 7 tane orjinal oyun ile toplam 20 oyun ]
3 - Bir Ekran Kartı [bu ekran kartı Türkiye'de az varmış ]
4- Ipad Tablet
Arkadaşlar Ipad tabletin ekranında sorun olduğu için direk servise verdim yeni ekran takacaklar hafiften çizikler vardı oda uçakta olmuş ben servise verdim 0 ekran takılacak ondan fotoğraf atmadım..
Son düzenleme:
- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı