Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
mainline_released srcsi attım içine python sürümü güncelledim. detaylı bi anlatım gerekiyodu güzel oldu.aynen benim vs13 build konuma baktımda bi fark göremedim neyse arkadaşımız uğraşmış![]()

mainline_released srcsi attım içine python sürümü güncelledim. detaylı bi anlatım gerekiyodu güzel oldu.![]()
Şu directx python granny devil crypto lzo jpeg gibi şeylerin sürümünü yükseltmeyi biliyorsan anlatman çok iyi olurdu belki insanlar kendi clientini editleyecek faydalı olur
Şuana dek sadece python sürüm yükseltmesini denedim ilerde directx ve granny sürümü yükseltmesinide deneyebilirim fakat hepsinin son sürüme yükseltilmiş hali metin2dev de var ve sorunlu o yüzden hepsini güncelleme taraftarı deilim.
Şu directx python granny devil crypto lzo jpeg gibi şeylerin sürümünü yükseltmeyi biliyorsan anlatman çok iyi olurdu belki insanlar kendi clientini editleyecek faydalı olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)