Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ZugoI3ooM WS lTRlTurklTRl [ SETİNE ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayransu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 427

ayransu

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 9 Ay
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ZugoI3ooM WS lTRlTurklTRl 17 k büyü atarsam setini vercekti arkadaş , beklemedeyim
:f08:

:f08: lTRlTuklTRl

videoda görüldüğü kadarında 17 k at setimi vereyim diye bir söz geçmemiş 1-1 gel yenersen çar senin denilmiş kişi kendisine güvenmiş ki vs ye çağırmış + olarak son dakikalarda gördüğümüz kadarında sen beni kesemezsin demişsin adam vs çağırmış vs atın onunda videosunu izliyelim bakalım :o

kardeş orda alttan konuşmada 17 k at setimi verim dedi bende tamam olur dedim videonun ilerisini izledin ya hani 17 k attgım orda durdum fark ettiysen görmedim dedi kendide o yüzden yükledim ws'de iste hiç sansı yok + kayada onlarda enerjide basmadım dikkat ettiysen yani boş konuşma ben sizin için deyil onun için attım tabi yorum atmakta özgürsün ama bilmedigin bir konudada yorum yapma belli yani onu kayırdıgın en sonunda dediki görmedim foruma yükle öyle dedi neyse ya bilen biliyor bilmesende olur. :ka24:

Bilmesende olur demişsin de öncelikle bir kaç açıklık getirelim,
1.orada 17 k at setimi vericem diye bir söz geçmemiş.
2.kayanın verdiği bonuslar sadece çölün ortsında işliyor savaş bölgesinden çıkınca etkisi yok.
3.enerji basmadım demişsin de zaten bileziğin zümrüt enerji bonuslu bu durumda bi zahmet enerji basma olurmu paşam :o
4.ve en önemlisi videoda görüyoruz kaç kere üst üste kritik attın anca kesildi kişi vsde hiç şansı yok demişsinde bence seni parçalar farkında değilsin :o

Boş konuşma diceğine önce yaptığın bi yoruma ve taktığım itemlere bak sonra yorumda bulun burada ne gördüysem ona göre cevap verdim ben kişiyi tanımıyorum bu durumda kayırmamda mümkün değil.
iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri