Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
öncelikle pazara 10 tane item koyuyorlar itemler 25 m örnegin , itemlerin 8 tanesi 25m diger 2 si 25 t , dalgınlıktan çekiyoruz itemleri buna lütfen bişe yapın yardımcı olun o kadar emek ediyoruz para yapıyoruz bi kaç dolandırıcı böyle paramızı çalıyor 5m lik itemi anlık dalgınlıgımıza gelmesi sonucu 50 t ye satıyor bize lütfen yardımcı olun , kanıtı videodadır
şikayetçi oldugum kişiler :Chiquitas52 ve lBadSlasH dır ,
sahtekarlıgı yaptıgı çarı lBadSlasH dır Chiquitas52 asıl çarı daha birçok dolandırıclık yapmşlıgı var serverin çoguda şikayetçi lütfen araştırıp geregini yapın ...
şikayetçi oldugum kişiler :Chiquitas52 ve lBadSlasH dır ,
sahtekarlıgı yaptıgı çarı lBadSlasH dır Chiquitas52 asıl çarı daha birçok dolandırıclık yapmşlıgı var serverin çoguda şikayetçi lütfen araştırıp geregini yapın ...
destegede attım cevap bekliyorum , peki bişe sorcam böyle bi şeye nasıl bi çözüm uygulanabiliyor acaba ?
destegede attım cevap bekliyorum , peki bişe sorcam böyle bi şeye nasıl bi çözüm uygulanabiliyor acaba ?
Burada sizin böyle oyunculara kanmamanız lazım T yazıyor zaten dikkatli olmalısınız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)