- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
herkese onerıyorum gercekten basarılı bır sıstem otutturmuslar admınlerden ıstegım su kazıklamayan fırmalar ıle calısılmasıdır buraya bır yere
sabıt konu acılsın rankı olanlar ıle alısverıs yapalım sıkayet konusu bıle yoktur boyle fırmalar lazım bıze
@turkspeed;
teşşekkürediyorum kendısıne
sabıt konu acılsın rankı olanlar ıle alısverıs yapalım sıkayet konusu bıle yoktur boyle fırmalar lazım bıze
@turkspeed;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkürlerimizi Sunarızherkese onerıyorum gercekten basarılı bır sıstem otutturmuslar admınlerden ıstegım su kazıklamayan fırmalar ıle calısılmasıdır buraya bır yere
@turkspeed;
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@lanetadam ; bölümü amacı dışında kulanmaherkese onerıyorum gercekten basarılı bır sıstem otutturmuslar admınlerden ıstegım su kazıklamayan fırmalar ıle calısılmasıdır buraya bır yere
@turkspeed;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...