- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1) Navicata giriş yaparken 2003 can't connect to mysql server on hatası alıyorum.
2) Chler ve portlar açık olduğu halde servera ağımı ortak kullanan kişiler giremiyor bağlantı hatası alıyor, fakat başka biri girebiliyor. 1.sorunu farklı bir pc de alıyorum yani 2.sorunla aralarında hiçbir bağ yok !
2) Chler ve portlar açık olduğu halde servera ağımı ortak kullanan kişiler giremiyor bağlantı hatası alıyor, fakat başka biri girebiliyor. 1.sorunu farklı bir pc de alıyorum yani 2.sorunla aralarında hiçbir bağ yok !
Son düzenleme:
- Konular
- 330
- Online süresi
- 39m 21s
- Reaksiyon Skoru
- 161
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 162
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
İnternet bağlantılarınızla alakalı bir durum yani bu arada olan bir sorun bilişimle irtibata geçin düzelticeklerdir sizin ıp adresiniz üzerinden sadece bu sorun yaşanıyo muhtemelen aynı ağı kullananlarda aynı ıp kullandıkları için onlarda giremiyor haliyle.1) Navicata giriş yaparken 2003 can't connect to mysql server on hatası alıyorum.