HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar oyunu bırakıyorum canım sıkıldı carımı satmaya karar verdim isterseniz önce itemleri sayayım
+6 peri +3 sogutma +3 savascı +3 kavrama basılı 4 efsunlu ( 10 delici-3 kritik-8 yavslatma-20 ölümsüz)
+5 celik +3 savunma +3 hız +3 korunma basılı
+9 demir kask +9 abanoz +9 gümüş +9 kaplan kalkan 1500 hp li kolye 10 kritikli ayakkabı ve depoda +8 tanrı var efsunsuz +3 hız +3 savunma dieri bos
ayrıca depoda 20 ve 10 ölümsüzlü küpe ve kask var yine depoda 40 çift el 40 kılıc savunmalı item var carda su anda 18-19 tane kat bileti var
skillere gelince bk lar pahalı oldugu için pek ugrasmadım hava m2 öfke m3 kılıc cevirme m2
at 17 lwl carda 4 tane madalyon var ata lwl atlatmak için
carımda suanda yaklasık 90 m para var aslında 380 lerdeydi celige +7 denerken azaldı
Fiyatını düsünmedim en fazla teklif veren satmayı düsünüyorum
ilgilenenler için iletişim adresim craz_886@ hotmail.com ben onlin eoldugumda ilk basta söleyin ben senin cara bakcaktım die
Denizli den veya denizliye gelebilcek durumda olanlara duyurulur.
+6 peri +3 sogutma +3 savascı +3 kavrama basılı 4 efsunlu ( 10 delici-3 kritik-8 yavslatma-20 ölümsüz)
+5 celik +3 savunma +3 hız +3 korunma basılı
+9 demir kask +9 abanoz +9 gümüş +9 kaplan kalkan 1500 hp li kolye 10 kritikli ayakkabı ve depoda +8 tanrı var efsunsuz +3 hız +3 savunma dieri bos
ayrıca depoda 20 ve 10 ölümsüzlü küpe ve kask var yine depoda 40 çift el 40 kılıc savunmalı item var carda su anda 18-19 tane kat bileti var
skillere gelince bk lar pahalı oldugu için pek ugrasmadım hava m2 öfke m3 kılıc cevirme m2
at 17 lwl carda 4 tane madalyon var ata lwl atlatmak için
carımda suanda yaklasık 90 m para var aslında 380 lerdeydi celige +7 denerken azaldı

Fiyatını düsünmedim en fazla teklif veren satmayı düsünüyorum
ilgilenenler için iletişim adresim craz_886@ hotmail.com ben onlin eoldugumda ilk basta söleyin ben senin cara bakcaktım die

Denizli den veya denizliye gelebilcek durumda olanlara duyurulur.
Son düzenleme: