Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyundan atma sorunu

iyikotucirkin

Level 3
TM Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
39
TM Yaşı
11 Yıl 7 Ay 23 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar youtubeden video atıyorum izlemenizi rica ediyorum sorunu açık bir şekilde görebilirsiniz bu sayede

YOUTUBE LİNK=

https://youtu.be/-cIl22ojmVk

normal kendi internet ağımdan yanı
oyunu kurdugum internet ağından giriş yaptıgımda oyuna hiç bir sorun yok giriş sağlayabiliyorum
bunu göstermek için files dosyalarını iki klasörde ayrı ayrı editlemem gerekti.
şimdi kendi internet ağımdan giriş yapacam.
şimdi editlediğim ikinci
game filesle dışardan bağlantı yapacam ve sorunu izleyiniz
bu asamada kendi lan bağlantımı kapatıp başka bir wreeles bağlantı kuracam.
internete hemen girdi laq yok yanı.
ch aktif görünüyor
giriş yapalım
karakter ekranına geldi.
aynı karakteri seçtim.
oyundan attı tekrar giriyorum.
portlara bakalım
kendi netimden giriyorum şimdi
bütün portlar açık yinede kontrol edersiniz
dış bağlantıdan puty filezilla navicata bağlanıyorum ama oyuna girerken böyle bir sorun alıyorum yardımlarınız
çok aciiiiiiilllll beklemekteyim lütfen sorunuma yardımcı olun 1 haftadır uyumuyorum. lütfen bilen yardım etsin..????!!!

PC VDS DİR VPS DEĞİL ÖZELLİKLERİ AMD X3 3ÇEKİRDEK 3,20 İŞLEMCİ 4 GB DDR3 KINGSTON 1333MHZ RAM 400 GB HDD NVIDIA GEFORCE GT220M EKRAN KARTI 128 BİT 1GB
SABİT İP KULLANIYORUM.
HER TÜRLÜ VERECEĞİNİZ ÖNERİYİ DEĞERLENDİRİP DENEYECEM YETERKİ YARDIMCI OLUNUZ
KULLANMIŞ OLDUĞUM FİLES MEONDİZAYN V2 DİR.

ADMİN KONU YANLIŞ YERDE VE YANLIŞ HAZIRLANMIŞSA ÖZÜR DİLERİM DOĞRU YERE TAŞIRSANIZ SEVİNİRİM HATALARIMI BELİRTİRSENİZDE SEVİNİRİM.

Oyunun ana dizininde sysser diye bir dosya var onu sil sonra o hatayı tekrardan al ve sysserin içerisindeki kodları buraya yapıstır bakalım bi ve bir sorum daha var aynı ağın wifisinden bağlanıyorsun sanırım :D

Oyunun ana dizininde sysser diye bir dosya var onu sil sonra o hatayı tekrardan al ve sysserin içerisindeki kodları buraya yapıstır bakalım bi ve bir sorum daha var aynı ağın wifisinden bağlanıyorsun sanırım :D

yok aynı ağın wifisi değil batu yakında arkadaşımın interneti var onun wifisinden bağlandım. bide şu an game files dosyalarının silip yeniden kuruyorum farklı filesle deneyecem belki fileste sorun vardır ama yine aynı hatayı verirse dediğini yapıp kodları buraya yazacam çarşamba günü yapacam çalışma saatlerim yüzünden çarşamba ancak deneyebilirim. zaten aynı wifi den bağlansam ip değişmiş rot.epk yüzünden ch yi de görmez

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri