- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HEM TRDE 280M İMİ ÇALDI. HEMDE BURADA 125T Mİ ÇALDIN DİYE ADIMI KARALAMAKTADIR. LÜTFEN İTİBAR ETMEYİN .
ADIMI AKLAMAK İÇİN LÜTFEN TİCARET GEÇMİŞİ VE ULAŞILABİLİRYOR İSE SoloSoul ve Rudd un konuşmalarının dökümanlarına ulaşabilir miyiz? Ben ondan asla T almadım. Oyunda aldığımı iddia ederek iftira atıyor. @Shorty; @admin; @DN Angel; 5 dakikanızı ayırın lütfen.
Ben videoya alacaktım SoloSoul ile konuşmayı, ???? HATASI ALDIĞIM İÇİN ALAMADIM.
Lütfen oyundan süresiz uzaklaştırılsın böyle hırsızlar.
TRDE ERETNADA SAAT 11.30 CİVARINDA 280Mİ ALARAK KAYIPLARA KARIŞTI TR DE.
BURADA DA ADIMI LEKELİYOR. HIRSIZLIK İFTİRA TEHDİT HER ŞEY BULUNMAKTA. İP BANI SÜRESİZ ATILMASINI RİCA EDİYORUM.
NOT: TRDEKİ 280M VEYA ELYM2 DEKİ 125T OKADAR MÜHİM DEĞİL ÖNEMLİ OLAN HIRSIZLARIN CEZASINI ÇEKMESİ.
LÜTFEN TR, BAŞKA PVP VE BAŞKA OYUN TAKASLARINI YASAKLAYIN 3. DOLANDIRILIŞIM HERKES HIRSIZLIK PEŞİNDE TAKAS DEĞİL . KESİNLİKLE YASAKLANMALI.
ADIMI AKLAMAK İÇİN LÜTFEN TİCARET GEÇMİŞİ VE ULAŞILABİLİRYOR İSE SoloSoul ve Rudd un konuşmalarının dökümanlarına ulaşabilir miyiz? Ben ondan asla T almadım. Oyunda aldığımı iddia ederek iftira atıyor. @Shorty; @admin; @DN Angel; 5 dakikanızı ayırın lütfen.
Ben videoya alacaktım SoloSoul ile konuşmayı, ???? HATASI ALDIĞIM İÇİN ALAMADIM.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lütfen oyundan süresiz uzaklaştırılsın böyle hırsızlar.
TRDE ERETNADA SAAT 11.30 CİVARINDA 280Mİ ALARAK KAYIPLARA KARIŞTI TR DE.
BURADA DA ADIMI LEKELİYOR. HIRSIZLIK İFTİRA TEHDİT HER ŞEY BULUNMAKTA. İP BANI SÜRESİZ ATILMASINI RİCA EDİYORUM.
NOT: TRDEKİ 280M VEYA ELYM2 DEKİ 125T OKADAR MÜHİM DEĞİL ÖNEMLİ OLAN HIRSIZLARIN CEZASINI ÇEKMESİ.
LÜTFEN TR, BAŞKA PVP VE BAŞKA OYUN TAKASLARINI YASAKLAYIN 3. DOLANDIRILIŞIM HERKES HIRSIZLIK PEŞİNDE TAKAS DEĞİL . KESİNLİKLE YASAKLANMALI.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...