SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

Efsun aktarma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theonekral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 657

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

3k hpsiz kostümlerde kılıç ve Bıçak ayni anda olabiliyor.balik event ile tutulan saclarda Büyü ve ok korunma olabiliyor.bunlari 3k li kostüm yada Ay-Yıldız saca aktarıp boyle bir durum oluşabilir

3k hpsiz kostümlerde kılıç ve Bıçak ayni anda olabiliyor.balik event ile tutulan saclarda Büyü ve ok korunma olabiliyor.bunlari 3k li kostüm yada Ay-Yıldız saca aktarıp boyle bir durum oluşabilir

o kadarını dusunmuslerdır sanırım :D

Keithde olan durum yüzünden neden Pidge boşuna bekliyor. Ona göre düzenlrme yapılır ve getirirlir. @DN Angel; getirileceğini söyledi. Büyük ihtimal onu düzeltmeye çalışıyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Keithde olan durum yüzünden neden Pidge boşuna bekliyor. Ona göre düzenlrme yapılır ve getirirlir. @DN Angel; getirileceğini söyledi. Büyük ihtimal onu düzeltmeye çalışıyorlar.

aktarım kısmının mantığı biraz değiştirildi. net bilgiyi shorty verecektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri