noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CyBerLinKDE ARTIK YOK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kanka122
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kanka122

Level 6
TM Üye
Konular
191
Reaksiyon Skoru
28
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Uzun 1 Suredır MMoMT2 Oynuorum Oynadın en zevklı Ve En kalıtelı 1 Metın2 pwp Serverı Dostluklar endındım Cok quzel Bazıları Real Hayatımdakı Dostlardan Daha Yakın Oldu Bazıları ıse Item Var dıye Dost Olmak Istedıler Bunu Anlamıorum 1 Item Nasıl 1 Insanı Bole Kucuk Dusurur Hırslarına Neden Yenık Dusuolar ANlamak Gercekten Cok zor Adamla Muhabbed Edıosun 2-3 Gecıosun Dost oldunu Sanıosun 1 Bakıosun Adam Itemını Calmaya Calısıor Bumu Dostluk ? Oyunu Bırakmamın Tek Sebebı Bu Yuzden Artık Insanlar 2-3 Item ıcın Kendını Satacak Kıvama Gelmısler Tek Dıcem Yazık
Nese Faazla uZattım Oyunda Coqu kısı ILe Konusmusdurum Bılmeden Bırını Kırdısam Uzduysem Ozur Dılerım Hadı Herkez ALLAHA EMANET OLSUN Kendınıze Iyı Bakın Charımda Kuzenım Efe Oynucak Ona Gore Pm atın.. Oyuna Arada Sırada Muhabbet Icın gırerım .

HOŞÇAKALIN

sen de mi be bro. bırakma dicem ama madem kararını vermişsin gerçek hayatında başarılar

Murat'da bıraktı tam oldu (:

Bilgisayarındaki msn olayını çöz msn gel forumdan kopma (:

Bu arada Ben venüsdeki 90 lık carla tefoyu kasıorm :D

Realde basarılar karddesim nice lonca savaslarımızın anısına :D :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri