- Konular
- 191
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Uzun 1 Suredır MMoMT2 Oynuorum Oynadın en zevklı Ve En kalıtelı 1 Metın2 pwp Serverı Dostluklar endındım Cok quzel Bazıları Real Hayatımdakı Dostlardan Daha Yakın Oldu Bazıları ıse Item Var dıye Dost Olmak Istedıler Bunu Anlamıorum 1 Item Nasıl 1 Insanı Bole Kucuk Dusurur Hırslarına Neden Yenık Dusuolar ANlamak Gercekten Cok zor Adamla Muhabbed Edıosun 2-3 Gecıosun Dost oldunu Sanıosun 1 Bakıosun Adam Itemını Calmaya Calısıor Bumu Dostluk ? Oyunu Bırakmamın Tek Sebebı Bu Yuzden Artık Insanlar 2-3 Item ıcın Kendını Satacak Kıvama Gelmısler Tek Dıcem Yazık
Nese Faazla uZattım Oyunda Coqu kısı ILe Konusmusdurum Bılmeden Bırını Kırdısam Uzduysem Ozur Dılerım Hadı Herkez ALLAHA EMANET OLSUN Kendınıze Iyı Bakın Charımda Kuzenım Efe Oynucak Ona Gore Pm atın.. Oyuna Arada Sırada Muhabbet Icın gırerım .
HOŞÇAKALIN
Nese Faazla uZattım Oyunda Coqu kısı ILe Konusmusdurum Bılmeden Bırını Kırdısam Uzduysem Ozur Dılerım Hadı Herkez ALLAHA EMANET OLSUN Kendınıze Iyı Bakın Charımda Kuzenım Efe Oynucak Ona Gore Pm atın.. Oyuna Arada Sırada Muhabbet Icın gırerım .
HOŞÇAKALIN
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
sen de mi be bro. bırakma dicem ama madem kararını vermişsin gerçek hayatında başarılar
- Konular
- 121
- Online süresi
- 10m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 228
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- -114
- DevLira
- 0
Murat'da bıraktı tam oldu 
Bilgisayarındaki msn olayını çöz msn gel forumdan kopma
Bu arada Ben venüsdeki 90 lık carla tefoyu kasıorm

Bu arada Ben venüsdeki 90 lık carla tefoyu kasıorm

- Konular
- 191
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Murat'da bıraktı tam oldu
Bu arada Ben venüsdeki 90 lık carla tefoyu kasıorm![]()
1 Cozsem Char Senın Banu ıSTedını yap
sen de mi be bro. bırakma dicem ama madem kararını vermişsin gerçek hayatında başarılar
Arada Gırerım Burak Sohbet etmeye