- Konular
- 65
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum
Adınız :Asım
Soyadınız :Özseven
Yaşınız :17
Yaşadığınız Yer :Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :2011'den beri aktif olarak farklı serverlerde gmlik yapıyorum.
Günlük Online Süreniz : 12 ile 15 saat arası (Genellikle Öglen 12 Gece 5 Arası oyundayım)
Özellikleriniz : Filezilla'dan cok iyi anlarım mybb işi yaptığımdan dolayı navicat ve putty'den iyi anlarım işimi severek yaparım user gelebileceği yerlerde reklam yaparım.Phyton kodlama dilinden anlarım. Cocukca hareketler vs. yapmam Oyunda sürekli /invde gezerim
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Skype: darkangelb3
Diğer / Ek :Lütfen basit projeli , hile koruması olmayan 1 aylık serverlere davet etmeyin.Profesyonel bir serverde profesyonel hizmet vermek istiyorum. + LÜTFEN FORUMDAN ÖZEL MESAJ ATMAYIN SKYPE YADA WHATSAPDAN ULAŞABİLİRSİNİZ
Adınız :Asım
Soyadınız :Özseven
Yaşınız :17
Yaşadığınız Yer :Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :2011'den beri aktif olarak farklı serverlerde gmlik yapıyorum.
Günlük Online Süreniz : 12 ile 15 saat arası (Genellikle Öglen 12 Gece 5 Arası oyundayım)
Özellikleriniz : Filezilla'dan cok iyi anlarım mybb işi yaptığımdan dolayı navicat ve putty'den iyi anlarım işimi severek yaparım user gelebileceği yerlerde reklam yaparım.Phyton kodlama dilinden anlarım. Cocukca hareketler vs. yapmam Oyunda sürekli /invde gezerim
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Skype: darkangelb3
Diğer / Ek :Lütfen basit projeli , hile koruması olmayan 1 aylık serverlere davet etmeyin.Profesyonel bir serverde profesyonel hizmet vermek istiyorum. + LÜTFEN FORUMDAN ÖZEL MESAJ ATMAYIN SKYPE YADA WHATSAPDAN ULAŞABİLİRSİNİZ
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 20
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 27 Gün
- MmoLira