Global Chat için artık pythona gerek yok.
input_main açılır
Bulunur
Değiştirilir.
input_main açılır
Kod:
int len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s : %s", ch->GetName(), buf);
Bulunur
Kod:
int len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "[%s] %s [Lv. %d CH%d] : %s", EMPIRE_NAME(ch->GetEmpire()), ch->GetName(), ch->GetLevel(), g_bChannel, buf);
Değiştirilir.
Daha yeni compile ettim gameyi çok uzun sürüyor ya
(Paylaşımlarının ardı arkası kesilmiyor eyvallah)
(Paylaşımlarının ardı arkası kesilmiyor eyvallah)Daha yeni compile ettim gameyi çok uzun sürüyor ya(Paylaşımlarının ardı arkası kesilmiyor eyvallah)
Bana yolla 5 dkde compile ediyor ben ederim
Paylaşımların ardı arkası kesilmiyor değil. Paylaşım yapmayacam gereksiz polemik çıkıyor birde ortaya atılan şeylere bak. C++ Bilen Metin2 src'de herşeyi yaparmış. Çok güldüm halen gülüyorum. Gereksiz bir yorumdu fakat cevabınıda veriyim güzel kardeşim sana
Metin2 Src yazılımının farklı olduğunu bilmeyen adam birşeyler paylaşsa bile ben şüphe duyarım ondan 
ömere yorumu kaldır diye ağlayan adama bak birde gereksiz polemik diyor başlatan sensin unuttun galiba e tabi 6 yıl c++la uğraşıp t...
Ömere yorumu kaldır diyenin Allah bin belasını versin. Boşuna atışıp forumda ban yeme diye ara yapmaya çalıştı benim haberim olmadan. İftira ile bir yere varılmaz güzel. İşine bak paylaşımlarımda ne arıyorsun zoruna gidiyorsam?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)