Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Rica ederim. Evet geliştirilebilir ama paylaşılmaz Çünkü ;Konu için teşekkürler geliştirilmesi lazım eklenmesi gereken 1 , 2 eklenti daha olmalı![]()
Bazı kendini bilmez arkadaşlar var sürekli bi yorum kendini tanıtma aşamasında. Kendi paylaşımlarımız ne zaman yapılacak diyen arkadaşlar. Alsın geliştirsinler, Geliştiremezlerse ben gelişmişini paylaşırım. Tabi benim paylaşımlarımın altına yorum atanlar Skype'den Benim ortağıma soruyor
diye.Sen C++ Nasıl geliştirdin
Acıyorum böyle insanlara Pelin Hanım
Kendileri birşeyden anlamaz bize kötü yorum yaparlar bakalım bu duruma ne yorum yapacak merakla bekleniyor ..

Son düzenleme:
bence istismara musait olur oyun içinde. atıyorum kulede savaşıyorsun adam ölmemek için ticaret açıyor. bu gibi durumların önüne geçilebilir mi?
bence istismara musait olur oyun içinde. atıyorum kulede savaşıyorsun adam ölmemek için ticaret açıyor. bu gibi durumların önüne geçilebilir mi?
Maplarda engelleyebiliyorsunuz. Kule , Lonca savaşı , ws turnuvası , lonca turnuvası gibi yerlerde ticaret gibi istek yollama olayı kapatılabilir.
Diğer bir seçenek ise onaylı ticaret olabilir.
Farklı bir seçenek ise oyuncuya tıklandığında fısıldama gibi çıkan seçeneklerden bazı yerlerde ticaret yollama lonca yollama gibi seçeneklerin kaldırılması. Bunların hepsi mevcut tabi ekleyebilen varsa ekleyebilir.
Ne gibi bir eklenti acaba, merak ettim
Ticaret yapan kişilere serbeste alıp dalamıyorsun
...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)