mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[C++]Ticarette Damage Engeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raSii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Konu için teşekkürler geliştirilmesi lazım eklenmesi gereken 1 , 2 eklenti daha olmalı :)
Rica ederim. Evet geliştirilebilir ama paylaşılmaz Çünkü ;
Bazı kendini bilmez arkadaşlar var sürekli bi yorum kendini tanıtma aşamasında. Kendi paylaşımlarımız ne zaman yapılacak diyen arkadaşlar. Alsın geliştirsinler, Geliştiremezlerse ben gelişmişini paylaşırım. Tabi benim paylaşımlarımın altına yorum atanlar Skype'den Benim ortağıma soruyor
Sen C++ Nasıl geliştirdin
diye. (: Acıyorum böyle insanlara Pelin Hanım (: Kendileri birşeyden anlamaz bize kötü yorum yaparlar bakalım bu duruma ne yorum yapacak merakla bekleniyor .. (: (:

Son düzenleme:
bence istismara musait olur oyun içinde. atıyorum kulede savaşıyorsun adam ölmemek için ticaret açıyor. bu gibi durumların önüne geçilebilir mi?

Maplarda engelleyebiliyorsunuz. Kule , Lonca savaşı , ws turnuvası , lonca turnuvası gibi yerlerde ticaret gibi istek yollama olayı kapatılabilir.
Diğer bir seçenek ise onaylı ticaret olabilir.
Farklı bir seçenek ise oyuncuya tıklandığında fısıldama gibi çıkan seçeneklerden bazı yerlerde ticaret yollama lonca yollama gibi seçeneklerin kaldırılması. Bunların hepsi mevcut tabi ekleyebilen varsa ekleyebilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri