HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Göreceli bir kavramdır şahsen profesyonel grafik tasarımcısıyım herzaman kişiyi arka plan çekmiştir, ha fontun gereksiz olduğuundan dan değil 1 numarada; arka plan ve görsel materyaller olur 2. sırada fontu kullanılırsınız daha yararlıdır
Ben zaten geneline bakarak konuştum hocamKullandığınız fontları materyal olarak görmeyin. Font seçimi, arkaplandan daha önemlidir
![]()

Demekki siz 2. planda tuttuğunuz için böyle oldu sanırımGöreceli bir kavramdır şahsen profesyonel grafik tasarımcısıyım herzaman kişiyi arka plan çekmiştir, ha fontun gereksiz olduğuundan dan değil 1 numarada; arka plan ve görsel materyaller olur 2. sırada fontu kullanılırsınız daha yararlıdır![]()

Font kolay değiştirilebilir birşey ondan dolayıDemekki siz 2. planda tuttuğunuz için böyle oldu sanırım![]()

Font kolay değiştirilebilir birşey ondan dolayı![]()
Dostum değiştirilebilir diye birşey yok. Herşey değiştirilir. Karakter de değiştirilir fontta değiştirilir arkaplanda değiştirilir. Ancak senin burda sunduğun tasarımın fontunu ŞAHSİ olarak beğenmedim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)