- Konular
- 3
- Online süresi
- 11h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 39
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bonus kutusu toplar, streuner ve lordakia npclerini keser
programı durdurmak için f2 tuşuna uzun basın
oyun ayarlarını en düşük konuma alın, arkaplanı kapatın, kaynaklar ve kutuları düşük şeçin,2d görünümüne geçin
buglar ve açıkları burdan yazabilirsiniz, bot sizin geri bildirimlerinizle kusursuz hale getirilecektir..
Yardım bölümünde yazan koordinat ayarlarını yapmayı ihmal etmeyin, programı çalıştırmak için önce başlata daha sonra start tuşuna basınız.
sürüm 5.0=
programı durdurmak için f2 tuşuna uzun basın
oyun ayarlarını en düşük konuma alın, arkaplanı kapatın, kaynaklar ve kutuları düşük şeçin,2d görünümüne geçin
buglar ve açıkları burdan yazabilirsiniz, bot sizin geri bildirimlerinizle kusursuz hale getirilecektir..
Yardım bölümünde yazan koordinat ayarlarını yapmayı ihmal etmeyin, programı çalıştırmak için önce başlata daha sonra start tuşuna basınız.
sürüm 5.0=
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kordinat belirleme işini pek anlamadım dediğin gibi mini haritanın en soluna ortaya getiriyorum yukarıda çıkan soldaki değeri yazıyorum fakat olmadı gemi kendisi hareket ediyor fakat kutu toplamıyor yanlarıdnan geçip gidiyor
- Konular
- 3
- Online süresi
- 11h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 39
- DevLira
- 0
sürüm 2.1 i deneyin yardım bölümünden koordinat ayarlarını yapmayı görebilirsiniz
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İndiremiyorum Açılan Pencerede Bir şey bulunamadıDosyaların sahibi, dosyaları silmiş veya dosyalara erişimi kapatmış olabilir.
Bağlantınız yazım hatası da içeriyor olabilir.
Yandex.Disk'in üstüne çay dökülmez veya Disk hiçbir zaman kaybolmaz. Cihazınıza ne olursa olsun
dosyalarınız Disk'te saklanır.
Yazıo
Bağlantınız yazım hatası da içeriyor olabilir.
Yandex.Disk'in üstüne çay dökülmez veya Disk hiçbir zaman kaybolmaz. Cihazınıza ne olursa olsun
dosyalarınız Disk'te saklanır.
Yazıo
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)