noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Csharp pixel bot sizin için geliştiriyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kimimben53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimimben53

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
11h 58m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 18 Gün
Başarım Puanı
74
MmoLira
39
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bonus kutusu toplar, streuner ve lordakia npclerini keser
programı durdurmak için f2 tuşuna uzun basın

oyun ayarlarını en düşük konuma alın, arkaplanı kapatın, kaynaklar ve kutuları düşük şeçin,2d görünümüne geçin

buglar ve açıkları burdan yazabilirsiniz, bot sizin geri bildirimlerinizle kusursuz hale getirilecektir..

Yardım bölümünde yazan koordinat ayarlarını yapmayı ihmal etmeyin, programı çalıştırmak için önce başlata daha sonra start tuşuna basınız.

sürüm 5.0=

Son düzenleme:
kordinat belirleme işini pek anlamadım dediğin gibi mini haritanın en soluna ortaya getiriyorum yukarıda çıkan soldaki değeri yazıyorum fakat olmadı gemi kendisi hareket ediyor fakat kutu toplamıyor yanlarıdnan geçip gidiyor

sürüm 2.1 i deneyin yardım bölümünden koordinat ayarlarını yapmayı görebilirsiniz

İndiremiyorum Açılan Pencerede Bir şey bulunamadıDosyaların sahibi, dosyaları silmiş veya dosyalara erişimi kapatmış olabilir.
Bağlantınız yazım hatası da içeriyor olabilir.

Yandex.Disk'in üstüne çay dökülmez veya Disk hiçbir zaman kaybolmaz. Cihazınıza ne olursa olsun
dosyalarınız Disk'te saklanır.

Yazıo

adam gitmiş öteki forumdakı adamın kendi yazdıgı botu sızın için yapdım diyip copy past yapmıs kapatın su saçmalıgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri