Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Csharp pixel bot sizin için geliştiriyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kimimben53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bonus kutusu toplar, streuner ve lordakia npclerini keser
programı durdurmak için f2 tuşuna uzun basın

oyun ayarlarını en düşük konuma alın, arkaplanı kapatın, kaynaklar ve kutuları düşük şeçin,2d görünümüne geçin

buglar ve açıkları burdan yazabilirsiniz, bot sizin geri bildirimlerinizle kusursuz hale getirilecektir..

Yardım bölümünde yazan koordinat ayarlarını yapmayı ihmal etmeyin, programı çalıştırmak için önce başlata daha sonra start tuşuna basınız.

sürüm 5.0=

Son düzenleme:
kordinat belirleme işini pek anlamadım dediğin gibi mini haritanın en soluna ortaya getiriyorum yukarıda çıkan soldaki değeri yazıyorum fakat olmadı gemi kendisi hareket ediyor fakat kutu toplamıyor yanlarıdnan geçip gidiyor

İndiremiyorum Açılan Pencerede Bir şey bulunamadıDosyaların sahibi, dosyaları silmiş veya dosyalara erişimi kapatmış olabilir.
Bağlantınız yazım hatası da içeriyor olabilir.

Yandex.Disk'in üstüne çay dökülmez veya Disk hiçbir zaman kaybolmaz. Cihazınıza ne olursa olsun
dosyalarınız Disk'te saklanır.

Yazıo

adam gitmiş öteki forumdakı adamın kendi yazdıgı botu sızın için yapdım diyip copy past yapmıs kapatın su saçmalıgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri