Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Derece Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,222
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar;

Yeni güncelleme ile birlikte bildiğiniz üzere artık çölde savaş alanında olanlara derece geliyor güncelleme güzel fakat afk kaldığımız zaman dalanlar oluyor hesaplar şehirde başlıyorlar buda sıkıntı çıkartmakta benim önerim şudur;

1'nci ÖNERİ
Derece herkese gelsin 150 puan gelsin mesela ben çölde savaş alanındayım orda olanlara 300 diğer yerde olanlara 150 gelebilir.

2'nci ÖNERi
Derece sadece savaş alanında gelsin fakat 2 veya 3 chde gelsin.

Böyle bir sistem yapılsa daha güzel olacağını düşünüyorum.
@Shorty; @DN Angel; @admin;

Not: Elym2 Hakkında Önerileriniz bölümünede yazacağım buraya konu açmak istedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2.side işe yaramaz. Dediğin önerileri hayatta geçerse bu sefer başka sıkıntılar çıkar benim önerim savaş bölgesinde pazarları serbest bırakın.Çünkü: Dün bakımdan sonra oyuna girdim saat 2te çarı AFK bıraktım ve sabah 6ta kalktığımda çarı kesmişler ve şehirde başlamış çar dereceye baktığımda sadece 300 derece gelmiş.Yani 3saat boşuna çar açık kalmış yazık değil mi ? Şimdi bile dışarı çıkıcam ama çarı afk bırakmaya korkuyorum keselerde şehirde başlayıp boş boşuna pc yı açık bırakmak istemiyorum.....

Merhabalar;

Yeni güncelleme ile birlikte bildiğiniz üzere artık çölde savaş alanında olanlara derece geliyor güncelleme güzel fakat afk kaldığımız zaman dalanlar oluyor hesaplar şehirde başlıyorlar buda sıkıntı çıkartmakta benim önerim şudur;

1'nci ÖNERİ
Derece herkese gelsin 150 puan gelsin mesela ben çölde savaş alanındayım orda olanlara 300 diğer yerde olanlara 150 gelebilir.

2'nci ÖNERi
Derece sadece savaş alanında gelsin fakat 2 veya 3 chde gelsin.

Böyle bir sistem yapılsa daha güzel olacağını düşünüyorum.
@Shorty; @DN Angel; @admin;

Not: Elym2 Hakkında Önerileriniz bölümünede yazacağım buraya konu açmak istedim.

3. ÖNERİ

Kayayı 3 bayraktan birisi kesiyor. Verilen bonuslar kesen imparatorluğa geliyor bari derece de sadece savaş alanı olmamak üzere kesen imparatorluğun köylerinde de gelmeli.

Hazır burayada yazmışken şu kişilerede bi çözüm bulunmalı.
Afk çar bırakamıyoruz afedersiniz 5 dakika wc gidip gelsek ''adam''ların (:ka24:) işi gücü yok kesiyorlar.
Pazar kurulmuyor dediniz pazar bugu yaptılar.
@Shorty; Gerisi sende artık. Kolay gelsin.

Savaş bölgesi için bu önerileriniz malesef geçersiz.

Ya biz oyunculara durumu anlatamıyoruz yada siz bizi anlamak istemiyorsunuz.

Adı üstüne savaş bölgesi olan bir alanda afk kalmak sizce mantıklı bir hareket mi? Biz savaş bölgesini tasarlarken oyunculardan gelen çöl ortasındaki savaşlar bitti çöl ortasını canlandırmamız gerekiyor önerilerini dikkate alarak böyle bir çalışma yaptık. Orada sen savaşını yaparken aynı zamanda kayayı kesip çeşitli bonuslar kazanmanı hedefledik.

Önümüzdeki bakımdan sonra çöl ortasında 5 dakikadan fazla afk kalanları köye geri gönderen otomatik bir sistem aktif edilecek. Kısaca çöl ortasına afk kalmak için değil savaşmak için gitmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri