Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bilişimlerle yaşadığım problemlerden dolayı serveri kapattım.Ve Kendim İçin Editlemiş olduğum Paneli Paylaşıyorum.Hayırlı olsun
KURULUM
1-İnc/config.inc.php Düzenlenecek.
2-Market/Ayarlar.php
Bu İki Yere Kendi Bilgilerinizi yazdığınız taktirde çalışacaktır.
Destek sistemi için Sitesinden iletişim formu oluşturup Linkini Config.inc.php Dosyasına eklemeniz yeterli olacaktır.
Dosyanın içerisindeki Market Sql lerini Navicat account bölümüne yüklemeniz marketi çalıştırıcaktır.
Güle Güle Kullanın
KURULUM
2-Market/Ayarlar.php
Destek sistemi için Sitesinden iletişim formu oluşturup Linkini Config.inc.php Dosyasına eklemeniz yeterli olacaktır.
Dosyanın içerisindeki Market Sql lerini Navicat account bölümüne yüklemeniz marketi çalıştırıcaktır.
Güle Güle Kullanın
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilişimlerle yaşadığım problemlerden dolayı serveri kapattım.Ve Kendim İçin Editlemiş olduğum Paneli Paylaşıyorum.Hayırlı olsun
![]()
![]()
KURULUM
2-Market/Ayarlar.php
Güle Güle Kullanın
VirüsTotal Olmadığı İçin Kapatıldı Düzenlemek İsterseniz Ö.M Atınız.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu düzenlenmesi için açılmış ancak , üye aktif olduğu halde düzenlememiş , url taraması yasak
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)