- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzun süre girilmeyen hotmail hesapları otomatik olarak bi süre sonra silinir. Çarın hangi mail üzerine olduğunu bilen biri 2 dakikada aynı adla mail açıp çarını soyabilir.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
peki güzel konustunuz ama sorun surdakı kımse msnmı bılmıyor sıfremı bılmıyor ve dun hıle kullanımı deıstıler baskasının carıda soyuldu admalar rahatca duvarı acıp hotmaıle kayıtlı olan carları soyabılıyolar
- Konular
- 1,810
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,439
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 29,009
- DevLira
- 34
ıkı gun once bole bısı yoktu dun guncellemede hıle kullanımı deıstırdıler demekkı guclu bı sıstem kullanmıyosunuz kı adamlar oraları asıp car soyabılıyor ve soyulan tek benım deil.
peki güzel konustunuz ama sorun surdakı kımse msnmı bılmıyor sıfremı bılmıyor ve dun hıle kullanımı deıstıler baskasının carıda soyuldu admalar rahatca duvarı acıp hotmaıle kayıtlı olan carları soyabılıyolar
Eğer Sistemde açık olsaydı sizin karakterleriniz yerine gmlerin karakterleri soyulurdu ayrıca onlar yetki bakımından daha iyi seviyede istediğin itemi anında oluşturabilirsin ?
gm sistemi arızalı su an kontrol edemiyorum ama sen bana kullanıcı adı ve karakter adını gönder bakalım özel mesaj ile kontrol edeceğim.
Uzun süre girilmeyen hotmail hesapları otomatik olarak bi süre sonra silinir. Çarın hangi mail üzerine olduğunu bilen biri 2 dakikada aynı adla mail açıp çarını soyabilir.
8- 9 snedir kullanmadığım mailim halen aktif. ki bu maili sadece banka için kullanıyorum 2 3 senedir girmediğim bir maildir. ve halen açık. şifresini unutan kişilerin kulaktan dolma bilgilerle hareket edenlerin genelde kullandığı cümledir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...