HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
3 Gün Önce destek birimine mesaj attım hiç ilgilenen olmadı buradan yazayım dedim. Hesap birleştirmesini yaptım ancak hesabıma girdiğimde 105 level suram vardı yok. Diğer hesabımda ise pazar charım vardı içinde bir dünya item, bar vs vardı oda yok.
Peki ben şunu sormak istiyorum binlerce dakika emek verdiğimiz karakterlerimiz ne olacak ben bu oyunu emeğimle item, level, para vs kastım boşa mı gidecek ? Destek Birimine Hesaplarımın İsmini ve kayıp karakterlerin isimlerini verdim rica ediyorum ilgilenin...
Peki ben şunu sormak istiyorum binlerce dakika emek verdiğimiz karakterlerimiz ne olacak ben bu oyunu emeğimle item, level, para vs kastım boşa mı gidecek ? Destek Birimine Hesaplarımın İsmini ve kayıp karakterlerin isimlerini verdim rica ediyorum ilgilenin...
Destek biriminden tarafınızca gönderilen talebe cevap verdim. Talebinizden devam ediniz .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...