- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
O bakımdan düşünme bir şans daha verilebilir hırsızlar dahil olmaması şartıyla buna benim düşüncem.
Nesne markete ban kaldırma gele bilir aslinda satin aldigi ep kuponuyla nesne marketen ban kaldır yapsin ,
küfür sayan ve hırsızlar bu kadar ucuz kurtulmamalı dimi kankam

* Hirsizlik yapan şahista misliyle zarara ugrar satın aldıgı ep kuponu ile 2 taraflıda çok iyi olur bence.
Son düzenleme:
- Konular
- 1,411
- Online süresi
- 9h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 305
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 244
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
Red kardeş,senin anana bacına sövenlerin basit bir ban affından yararlanması üzmezmi seni?
O lafları sarf eden kişinin karakterini gösterir , ben genel konuştum zaten anne gibi kutsal bir varlığa bile küfür edenin sınırsız veya baya bir süre yemediği bir devir de ki kaldı burada bunu anlatıyorsun.

Nesne markete ban kaldırma gele bilir aslinda satin aldigi ep kuponuyla nesne marketen ban kaldır yapsin ,
* Hirsizlik yapan şahista misliyle zarara ugrar satın aldıgı ep kuponu ile 2 taraflıda çok iyi olur bence.
Buda farklı bir düşünce olabilir tabii

- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,779,573
- DevLira
- -3
Nesne markete ban kaldırma gibi birşey getirsek, her banladığımız oyuncu basar yaygarayı sırf para kazanmak için banladınız beni falan diye. Maalesef mümkün değil o yüzden
- Konular
- 579
- Online süresi
- 2h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 422
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Nesne markete ban kaldırma gibi birşey getirsek, her banladığımız oyuncu basar yaygarayı sırf para kazanmak için banladınız beni falan diye. Maalesef mümkün değil o yüzden
Banladıgınız kişiye geçerli gerekçeyi sundugunuz zaman sesini çıkarabilceğini sanmıyorum ama bir küfür ediyor diyede ban süreleri artar mı o zaman bilemem
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Nesne markete böyle birşey eklenir ise 3-5 gün ban yiye kişilerin bunu alıcağını zannetmiyorum sınırsız ban yemiş kişiler alıcaktır bunları ve o kişilerede zaten gerekli kanıtlar sunuluyor neden ban yediği konusunda böyle bir düşünce oluşmaz sanırımNesne markete ban kaldırma gibi birşey getirsek, her banladığımız oyuncu basar yaygarayı sırf para kazanmak için banladınız beni falan diye. Maalesef mümkün değil o yüzden
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)