Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Pet Level Sistemi [ LUA ]

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu sisteme bi ara menü yapmaya çalıştım da olmadı yada ben beceremedim sistem bu şekil hiçbir işe yaramaz petin özelliklerini görebilmek için menü veya gui yapılmalı paylaşım için teşekkürler

Qui paylaşımı yapıldı diye görmüştüm forumda isteyen oradan ekleyebilir. Ekli değil ise foruma en kısa sürede eklerim..

Qui paylaşımı yapıldı diye görmüştüm forumda isteyen oradan ekleyebilir. Ekli değil ise foruma en kısa sürede eklerim..

Sen yaparsan daha sağlam olur diye düşünüyorum :) birde blackyukonun 2089m gameler için pet sistemi vardı onu 34k üstü gamelerde çalıştırırsan turkmmodaki en iyi paylaşımlardan birisi olabilir bence (sistemi çalıştırabileceksen özelden questi atayım)

Sen yaparsan daha sağlam olur diye düşünüyorum :) birde blackyukonun 2089m gameler için pet sistemi vardı onu 34k üstü gamelerde çalıştırırsan turkmmodaki en iyi paylaşımlardan birisi olabilir bence (sistemi çalıştırabileceksen özelden questi atayım)

Artık geliştirilebilir sistemler paylaşmaya karar verdim. Geliştirebilen var ise geliştirsin , şu forumda ücretli satış yerine girip bakabilirsin bütün hepsi ücretsiz bütün hepsinin eklemesi en fazla 24 saat alır ve 150 200 TL Para istiyorlar (: Şu saçmalığa bakar mısın? Malesef artık istek üzerine birşeyler yapmıyorum. Geliştirebilir bir sistem ve bir iki kod ekleyerek hp str vs getirilebilir ve qui sistemi işinize yarayacaktır..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri