shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Pet Level Sistemi [ LUA ]

Pet Quest ekli olması lazım onu eklemelisin ilk önce. Ben Başlıktada belirttim Pet Levelli sistem diye (:

34k çalışıyor konuya kanıt olarak ekleyebilirsiniz.

GkGr5v.jpg

Fakat her seviye atladığında verdiği özellikler +1 puan olarak artsa. Böyle bir faydası yok gibi :)

34k çalışıyor konuya kanıt olarak ekleyebilirsiniz.

GkGr5v.jpg

Fakat her seviye atladığında verdiği özellikler +1 puan olarak artsa. Böyle bir faydası yok gibi :)

Sistem geliştirilebilir bir sistem. Özellik eklenebilir. Bendeki game tabanlı sistemde ekli,
Fakat game tabanlı çalışan sistemleri paylaşmıyorum. (: (: Bazı emek bilmezler yardım isteyip işi bitince küfür ediyor ve paylaşılan sistemleri paralı olarak satmaya çalışanlar var..

Sistem geliştirilebilir bir sistem. Özellik eklenebilir. Bendeki game tabanlı sistemde ekli,
Fakat game tabanlı çalışan sistemleri paylaşmıyorum. (: (: Bazı emek bilmezler yardım isteyip işi bitince küfür ediyor ve paylaşılan sistemleri paralı olarak satmaya çalışanlar var..

Haklısınız fakat bu sistem çokta işe yaramaz. Sadece slot kestiğinde Evcil Hayvan 1.Seviyeye ulaştı v.s yazılar yazıyor sadece. Bu questi geliştirebilen çıkarsa işte o zaman güzel konu olur.

Bu sisteme bi ara menü yapmaya çalıştım da olmadı yada ben beceremedim sistem bu şekil hiçbir işe yaramaz petin özelliklerini görebilmek için menü veya gui yapılmalı paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri