Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Serverime Gm Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karlm205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 416

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sunucu Adı :FuMetin2.Com
Yaş Sınırlaması :17
İstediğiniz Günlük Online Süre : Fark Etmez
Aradığınız Özellikler :Putty, navicat, panel, filezilladan anlayan arkadaş arıyorum serverim daha yeni 3 gün önce satın aldım 2 aylık 6gb 80tllik paketten satın aldım. lag vs bulunmaz sunucumda. ayrıyetten sitemde ek oyun içi yönetim paneli var yani çoğu şey oradan yapılır.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : ///////////// 0544 445 07 07

Diğer / Ek : arkadaşlar çalıştığım için ilgilenemiyorum güzel bir server istiyorum serverim freebsd 10.0 ve mysql 5.5 ile uyumlu
dur herhangi bir lag vs. imkanı yok 6 gb sunucudur. bana sıfırdan yardımcı olacak arkadaş lazım files. düzenleme . otopack vs. vs. kuracak arkadş bir nevi ortak arıyorum arkadaşlar para vs. işleri benim tarafımdan yapılıcak. sunucu desteği, uzatma ws ws ben yapacağım. gelecek arkadaşta teknik vb. şeylerle ilgilenecek. serverimde daha hiç açılış vs. yapmadım adı kirli değildir. benim düşünce 55-105 server açmak bana ulaşın arkadaşlar
Server açılmadan önce facebookta sponsor reklamı verilicektir... her türlü gerekli şeyler yapılıcaktır reklam adına

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri