Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Metin 2 pack çalma yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByArchilles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar normalde ben size yardım ederim ama bu kez benim yardıma ihtiyacım var oto pack'lı bir serverin root klasörülerini bulamıyorum serverip de yok bana serverin ip giriileri lazım yardım edebilecek varmı ? bi kısa tekrar geçeyim oto pack'lı bir serverin packını indirdim ama kendi ip mi yazacak yer bulamıyorum hangi dosyanın içinde hala bulamadım acil lazm yardım edebilecek yazsın lütfen.

Son düzenleme:
Merhaba. Pack çalma diye birşey yoktur, server sahibi oto pack kullanıyorsa zaten exe'sine root, ui, locale vs. gömmüştür. Gömülü olan bir packı açman için işin uzmanı diyebilecek kadar bilgili olman gerekli.

şahsen bu konuya yardım etmem, Nerden bıleyım o sunucuya saldırı atmaycağını ? bence konu dırek olarak silinmeli.
kardeş çalma işin cilvesi game + mysql zaten bende vardı sadece pack yoktu bende aynı özellikteki bir sitenin packını indirdim ama root dosyasına ulaşamıyorum o yüzdende yardım istiyorum kısaca kendi game + mysql acıcam sadece içeriği çok yakın diye başka bir pack indirdim ama açamıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri