PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Silinen hesaplar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Volvos40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 947
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Volvos40

Level 3
TM Üye
Konular
60
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 23 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba herkese kolay gele beni 1 temuzda hırsızlıktan banlandım tamam cezamızı çekecez ama sen niye ıd şif deyişiyon hesap kurayım dedim hesap kuruluyor bu ne demek çarları sildin yani bence herkesin bir şansa hakkı var takii keyifine açtığın süresiz oyuncular gibi bizimde açarsın umuyoz Eyerkii Çarları sildiysen ban bize 3 AYDIR BİŞE YAZMIYON AMA OYUNA GİRİP KIZ VARMI KIZLAR NABER DİYON YANİ CİDEN ADALETSİZ DAVRANDINI DÜŞÜNÜYORUM HESAPLARIMIZI SİLDİYSEN AÇMANI RİCA EDİYOM

Madde(9) : Ceza almış oyuncuların kendilerini savunabileceği tek alan destek.elym2.com sayfasıdır, Oyun içerisinden bu konuda yardım veya cevap alamazsınız. Bu konuda ısrarlı tutumunuz devam ederse savunma hakkınız alınabilir ve tüm hesaplarınız kapatılabilir.

Son düzenleme:
Madde(9) : Ceza almış oyuncuların kendilerini savunabileceği tek alan destek.elym2.com sayfasıdır, Oyun içerisinden bu konuda yardım veya cevap alamazsınız. Bu konuda ısrarlı tutumunuz devam ederse savunma hakkınız alınabilir ve tüm hesaplarınız kapatılabilir.

Madde 1: her konuma atlama yetkilimisin sen MADDE 2: HESAP ZATEN SİLMİŞLER YENİ HESAP AÇILIYOR MADDE3: DESTEKTEN BAN AFFI OLUNCA BAŞVURUN DİYORLAR KARDŞM BNM HESABI SİLMİŞLER DİYOM 5 10 YILA ANCA CEVAP VERİR BAKTIM KURDUM AYNI ID ŞİFRE HESAP KURULDU YETTER ARTIK BE BIKTIK BU ADAMIN BU BAN CEZALARINDAN NASI Bİ CEZA AT SINIRSIZ 99999999999 BAN BİZİM İCİMİZ RAHAT ETSİN . İYİ FORUMLAR

Hırsızlıktan ban yiyen birisi nasıl konu açabiliyor ben anlamıyorum. Hangi yüzle konu açabiliyorsunuz şaşırıyorum. Ban yemişsin çarını da silmişler. Otur oturduğun yere ve başkasının emeğine göz dikmemeyi öğren.

Madde 1: her konuma atlama yetkilimisin sen MADDE 2: HESAP ZATEN SİLMİŞLER YENİ HESAP AÇILIYOR MADDE3: DESTEKTEN BAN AFFI OLUNCA BAŞVURUN DİYORLAR KARDŞM BNM HESABI SİLMİŞLER DİYOM 5 10 YILA ANCA CEVAP VERİR BAKTIM KURDUM AYNI ID ŞİFRE HESAP KURULDU YETTER ARTIK BE BIKTIK BU ADAMIN BU BAN CEZALARINDAN NASI Bİ CEZA AT SINIRSIZ 99999999999 BAN BİZİM İCİMİZ RAHAT ETSİN . İYİ FORUMLAR

Yönetim üyelerine karşı saygılı olmayan birisi oyun yetkililerine karşı da saygılı olmaz.Önce saygıyı öğrenmen sonra saygı duyman gerekir.''AT SINIRSIZ 99999999999 BAN BİZİM İCİMİZ RAHAT ETSİN . '' yazmışsın.Sınırsız ban ile hesap silinmesi arasında ne gibi bir fark var? Her iki sonuçtada hesabına bir daha giremiyeceksin.Tekrar söylüyorum karşındaki insan sana saygı gösterip üslubunu bu saygıya göre belirliyorsa sende aynı şekilde saygı gösterip üslubunu ona göre belirlemelisin.''Madde 1: her konuma atlama yetkilimisin sen '' de ne demek? Konuya cevap yazması,yapman gerekenleri belirtmesi ya da saygı göstermen için Ely'de yetkili mi olması gerekiyor? Bu foruma üye olduysan bu forumun yönetimine de saygı göstermen gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri