Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Forum Yönetiminden Şikayetciyim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BuyukHosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 322
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar;

Direk konuya gireyim forum yöneticilerinin adaletsiz ve kişiye göre davrandıklarını düşünüyorum.

Rank almaya calıstıgımızda 1 haftadır uğraşıyoruz sahte ys yapan birisiyle eşleştiğini bu yüzden rank vermediklerini söylediler. Gittik ys yi başvuran adamı buldum aradık hesabına tekrar giriş yaptırdık mesaj attırdık yöneticilere benımle alakası olmadığına dair kanıt sunduk ama bu seferde neymiş konuşmalarımdan dolayı rank veremiyorlarmış

http://www.turkmmo.com/2050013-turkspeed.html?vmid=883032

http://www.turkmmo.com/2050013-turkspeed.html?tab=visitor_messaging&page=1#visitor_messaging

şu tarz bir yaklaşımım varmı size bi bakın ona göre karar verin.

profilimde ziyaretci mesajları mevcut ve tüm mesajları video olarak çektim size hakarette bulunmadım küfür etmedim ama nedense konuşmalarımdan dolayı verilmicekmiş tabi ne alakaysa ..

Beni bu kadar uğraştırdınız hocam ben sizi YÜCE ALLAHA HAVALE EDİYORUM benim ekmeğimle oynuyorsunuz ayıp yani size şimdide 2 gündür hiç bi şekilde mesajlara cevap vermiyorsunuz turkmmoyu bu şekildemi ayakta tutucaksınız?

Ve konuşmamda neye göre rank vermiyorsunuz tekrar söylüyeyim size sövdük mü burada ?
Rencide edici hakaret vs kelimemi kullandık ?

Neymiş turkspeed 'e insiyatif kullanılırmış e bizede gösterin madem 10 gündür uğraşıyoruz burda bunun bile hatrına gösterilmesi gerekli.

Dediğim gibi eğer ben hak yediysem ALLAH beni nasıl biliyorsa öyle yapsın siz yediysenız sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ona Havale ediyorum..

Bi rank için 10 gün uğraştırdınız ve yine sonuç hüsran ekmeğimizle oynadınız ayıptır günahtır bu şekilde davranmayı bırakmalısınız.

@lanetadam; @asdasdasddj; @erdemaa; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Senin bizim üzerimizde ne hakkın var veya bizim senin üzerinde ne hakkımız var önce bunu bi düşünmek lazım...
Bize anlattıklarında çok sayıda çelişki var. İstedikki biz karşı açık olasın, hatta istediğin tüm bilgileri sana verdim ve yardımcı oldum.
Rank alamasanda aramızda 100 kadar mesajlaşma geçti, her söylediğine cevap verdim görevim olduğu için ama artık söylenilenleri anlaman gerekiyor.

Söylediklerinde çelişki sayısı çok fazla bu yüzden karar alındı rank alamıyorsun malesef bunu söylemekten sıkıldım artık, sen sormaktan bıkmadın. Zamanını boşa harcıyorsun, bizide yorma kendinde yorulma.

Burada hiç bir firmaya varsayımlarla ve kafamıza göre rank vermiyoruz. Kurulu bir düzen var bu düzen içerisinde sorunsuz olan firmalar rank alır.
Yardımcı olma konusuna gelince yardımcı olmak demek senin düşüncende bana rank verin demek bu ne saçma bir istek ? istenilenleri sağlamıyorsan ve bir sorun varsa nasıl rank almayı bekliyorsun ? ayrıca okuma alışkanlığı kazanman gerekli, yazılanların hiç birini okumadan hareket ediyorsun.

İleride bir sıkıntı çıkarsa bunun hesabını sen vermeyeceksin biz verecez bu yüzden rank alamıyorsun. Eğerki hosting firma ranklarını tüm firmalar alacak diye bir kaide olsaydı, kullanıcı panelinde takım rankları gibi kolayca geçiş yapılırdı.

Ne yapman gerektiğini bana sordun tüm mesajlardada sana ne yapman gerektiğini anlattım çözüm bulmaya çalıştım ama bundan ötesi olmaz. Sen diyorsunki geçmişte olan bir olayı yok sayıp bana rank verin böyle saçma birşey olabilirmi?
Gerekli kanıtları senden istedim ama her seferinde bir bahane uydurdun bu demekki sana yardımcı olmamızı istemiyorsun ?

Ayrıca mesajlarına nasıl cevap verilmiyor sorabilirmiyim ? bunları söyleyerek kendini iyice düşürüyorsun rank alacağın varsada bu şans gittikçe düşüyor.
d27MRD.png

Kaç mesajına cevap geldiğini say bakalım. Anlaşılan cevap gelmesini istemiyorsun bundan sonra hiç kimse mesajlarına cevap vermeyecek. Sana 2 yol anlattım o mesajların içerisinde güzelce okusaydın rank alabilme şansın vardı demekki iyi okumamışsın ve hala cevap gelmiyor diyorsun...

İyi akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri