HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Yardım lütfenÖncelikle Selamın Aleyküm Kardeşim
Bana Bir Konuda Yardımcı Olurmusunuz
Kod:quest seviyegorevbir begin state start begin when login or levelup with pc.level >= 200 and not pc.is_gm() begin local v=find_npc_by_vnum(20090) if 0==v then else target.vid("__TARGET__", v, "Görev NPC") end send_letter("Dönüşüm Görevi") end when button or info begin say_title("Dönüşüm Görev") say("Görev NPC seni arıyor, yardımına ihtiyacı var!") say("Çok önemli ve acil olduğunu söylüyor.") say("Acele et!") say("") say_reward("Görev NPC'ye git.") say("") end when 20090.chat."Dönüşüm Görev" begin say_title("Görev NPC") say("Hey niyahet buradasın!") say("Seni arıyordum...") say("Neyse meseleye gelelim.") say("Senin yardımına ihtiyacım var.") say("Bana o Efsanevi Günlüğü sattıktan sonra") say("aklıma bir şey geldi!") say("Sadece benim için bir kaç şey halletmen") say("gerekiyor!") say("Öncelikle Kızıl Ejder öldürerek") say("Yakut toplaman") say("gerekiyor!") say("") say_reward("Hadi git ve Kızıl Ejder öldür.") target.delete("__TARGET__") set_state(kill) end end state kill begin when letter begin send_letter("Kızıl Ejder Öldür") end when button or info begin say_title("Kızıl Ejder Öldür") say("Görev NPC seni Yakut bulmak") say("için görevlendirdi.") say("Onu Özel MAP'ta bulabilirsin.") say("") say_reward("Kızıl Ejder Öldür!") end when 101.kill begin local n = number(1,500) if n <= 15 then pc.give_item2(100400, 1) if pc.count_item(100400) == 1 then say_title("Kızıl Ejder Öldür") say("Dönüşüm İtemi") say("Geri git ve onu Görev NPC'ye ver.") say("") say_reward("Görev NPC'ye geri dön!") set_state(backtobekci) end end end end state backtobekci begin when letter begin send_letter("Dönüşüm İtemi") local v=find_npc_by_vnum(20090) if 0==v then else target.vid("__TARGET1__", v, "Görev NPC") end end when button or info begin say_title("Kızıl Ejder Öldür") say("Dönüşüm İtemi sende!") say("Geri git ve onu Görev NPC'ye ver.") say("") say_reward("Görev NPC'ye geri dön!") end when 20090.chat."Kızıl Ejder'i Öldürdüm" with pc.count_item(100400)==1 begin target.delete("__TARGET1__") say_title("Saray Bekçisi") say("Ahh beklediğim gibi!") say("Dönüşüm İtemi sende o zaman.") say("Onu bana ver.") say("Analiz edeceğim.") wait() say_title("Saray Bekçisi") say("Çok güzel görünüyor!") say("Ama bana daha fazlası lazım!") say("Seni tekrar arıyor olacağım!") say("") pc.remove_item(100400,1) clear_letter() set_state(__complete) say_reward("5.000.000 deneyim puanı kazandın.") say_reward("3.000.000 yang kazandın.") say_reward("+%50 Hız - Kalıcı olarak kazandın.") pc.give_exp2(5000000) pc.change_money(3000000) affect.add_collect(apply.MOV_SPEED, 50, 60*60*24*365*60) pc.give_item2(100400, 20) end end state __complete begin end end
Bu questin complete yani tamamlandı sıkıntısı normalde sıkıntı o değil ama ben bu questin devam etmesini istiyorum yani 1 kez değil arka arkaya yapılabilmesini istiyorum
Yardımcı olursanız çok sevinirim..