Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
Kendim kişisel oyun kanalı kurudm çıkar amaçlı değildir ben kanalı kendi oyunadığım oyunları ölümsüzleştirmek için açtım videoda açıkladım az çok sizi kanalıma abone olmaya davet ediyorum oynadığım tüm oyunları youtube kanlıma atacağım sizleri bekliyorum
Not: Yetkililere bir sorum :
Çektiğim video oyunları burada paylasabilirmiyim ?
Kendim kişisel oyun kanalı kurudm çıkar amaçlı değildir ben kanalı kendi oyunadığım oyunları ölümsüzleştirmek için açtım videoda açıkladım az çok sizi kanalıma abone olmaya davet ediyorum oynadığım tüm oyunları youtube kanlıma atacağım sizleri bekliyorum
Merhaba arkadaşlar
Merhaba
*Kendi kanalınızdan videolar paylaşabilir yayınladığınız videolar için haber konuları açabilirsiniz.
BÖLÜM KURALLARI Okursanız Herşey Yazılmıştır
iyi forumlar dilerim
Lütfen bölüm kurallarını okumadan bu bölüme konu açmayınız defalarca bu bölümde belirtildi, konu uygun bölüme taşındı iyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)