- Konular
- 67
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar Adım Mustafa AYDIN 19 yaşındayım Giresunluyum ama doğma büyüğüme istanbulluyum tuttuğum takım beşiktaş tanışma kısmında bu gibi soru niye var onuda anlamadım
Forumu nerden buldum bulmak çok zor olmadı futbol bile yazsan turkmmo çıkar oldu google'den
Forum çok karışık bir düzen gerek bence çünkü misal ben girdim bu tanışma kısımını buldum ama herkezin bulabileceğini sanmıyorum. Çünkü gerçekten karışık o konuda biraz beğenmedim.
Web tasarımı ,Programlama,Oyunlar,Uygulamalar vb. her türlü konuda video çekip paylaşıyorum merak ettiğiniz her hangi bir konu olursa bana mesaj atabilirsiniz. Ben en kısa sürede konunuz hakkında arastırma yapar en detaylı şekilde anlatım yapıp video hazırlarım sizlerden tek istediğim şey bir teşekkür etmeniz. Ve beğendiyseniz beğendim beğenmediyseniz beğenmedim butonu'nu tıklamanız
Sanırım foruma uygun bir yorum olmuştur.
Forumu nerden buldum bulmak çok zor olmadı futbol bile yazsan turkmmo çıkar oldu google'den
Forum çok karışık bir düzen gerek bence çünkü misal ben girdim bu tanışma kısımını buldum ama herkezin bulabileceğini sanmıyorum. Çünkü gerçekten karışık o konuda biraz beğenmedim.Web tasarımı ,Programlama,Oyunlar,Uygulamalar vb. her türlü konuda video çekip paylaşıyorum merak ettiğiniz her hangi bir konu olursa bana mesaj atabilirsiniz. Ben en kısa sürede konunuz hakkında arastırma yapar en detaylı şekilde anlatım yapıp video hazırlarım sizlerden tek istediğim şey bir teşekkür etmeniz. Ve beğendiyseniz beğendim beğenmediyseniz beğenmedim butonu'nu tıklamanız

Sanırım foruma uygun bir yorum olmuştur.
Son düzenleme:
- Konular
- 2,157
- Online süresi
- 19d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,536
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 384
- DevLira
- 0
Hoş geldin.
http://www.turkmmo.com/tanisma-alani/2918659-tanisma-alani-ornek-tanisma-konusu.html
Bu konuya göre düzenlesen daha iyi olabilir
http://www.turkmmo.com/tanisma-alani/2918659-tanisma-alani-ornek-tanisma-konusu.html
Bu konuya göre düzenlesen daha iyi olabilir

- Konular
- 67
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
Şimdi Uygun mudur acaba ?Hoş geldin.
Bu konuya göre düzenlesen daha iyi olabilir![]()

- Konular
- 2,157
- Online süresi
- 19d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,536
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 384
- DevLira
- 0
UygundurŞimdi Uygun mudur acaba ?![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)