mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Video Düzenleyebileceğiniz Programlar ve İndirme Linkleri !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevilxSoldiers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 471

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

gLkl1Nh.png

Sony Vegas Pro
Sony Vegas Video, kullanım kolaylığından ödün vermeksizin eksiksiz bir video düzenleme aracı isteyen amatörler ve profesyonellere yönelik bir video editörü. Unutulmaması gereken bir nokta - Sony Vegas Video kolay bir uygulama değil, ama yine de Premiere veya Final Cut Pro gibi diğer paketlerden daha basit. Ayrıca programın belgeleri oldukça kapsamlı ve dolayısıyla Yardım bölümünde sorularınızın yanıtlarını bulmanız mümkün. Video düzenleme çalışması yapmış herhangi birinin aşina olacağı hoş bir arayüzle birlikte kapsamlı belgeleri, Sony Vegas Video’yu mükemmel bir seçim yapıyor.

Camtasia+Studio+v8.0.4+Build+1060+Final+++Patch+++Key.png

Camtasia Studio 8

Camtasia Studio, Windows'la çalışan PC'ler için popüler bir ekran yakalama ve kaydetme aracı. Genel bakış Piyasadaki en saygın ekran kayıt programlarından biri olan Camtasia Studio, öğrenme eğrisini düşüren ve düzenleme süresini en aza indiren esnek, kullanıcı dostu bir çalışma ortamı ve akıcı bir iş akışı sunuyor. Camtasia Studio kullanarak video yaratmak oldukça kolay. Programla birlikte gelen kapsamlı yardım belgeleri ile veya kendi kendinize öğrenerek, kayıt, düzenleme ve prodüksiyonu içeren üç aşamalı yaratım süreci aracılığıyla ilerleyişinizi belgeleyebilir ve sıkıştığınız yerde yardım alabilirsiniz.

Müsait olduğumda yeni programlar ekleyeceğim.
- DevilxSoldiers

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri